Azure developer inhuren

Op zoek naar een Azure developer?

Ben jij op zoek naar een ervaren developer met Azure kennis? Covadis biedt Azure expertise afgestemd op jouw behoefte. Samen zoeken we naar de beste en meest efficiënte oplossing voor jouw project. 

Heb je zelf een development team met projectmanager en ben je (tijdelijk) op zoek naar extra capaciteit? Door een Azure ontwikkelaar van Covadis in te huren heb je de perfecte aanvulling op jouw team en kun je meer meters maken! 

Werk jij met een bestaand team aan een opdracht met veel Azure componenten? Door een ontwikkelaar in te huren met Azure expertise kun je tijdelijk de ontwikkelcapaciteit in je project opschalen. 

Heb je geen ontwikkelaars in huis? Dan stellen we een development team voor je samen, geheel afgestemd op jouw wensen en budget. Zijn er verschillende expertises nodig in jouw vraagstuk? Flexibel haken we onze experts aan en betaal je alleen wanneer het nodig is. Transparant en eerlijk; dat vinden we belangrijk! 

Azure in een notendop

Azure is het cloud platform van Microsoft. Microsoft biedt op dit platform verschillende SaaS (Software as a Service), PaaS (Platform as a Service), IaaS (Infrastructure as a Service) en FaaS (Function as a Service) oplossingen. 

Deze services bieden ontwikkelaars de mogelijkheid om schaalbare en kosten efficiënte applicaties te ontwikkelen. Het platform is namelijk verantwoordelijk voor de onderliggende infrastructuur, waardoor de ontwikkelaars zich daar geen zorgen over hoeven te maken. Dit maakt Azure een zeer geschikt platform voor (schaalbare enterprise) applicaties.  

Onze ontwikkelaars hebben onder andere ervaring met de volgende technieken 

IoT-toepassing

De projecten van onze Azure developers

Wij maken gebruik van Azure omdat wij hiermee onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Door de toenemende digitalisering moeten applicaties steeds beter kunnen schalen. Dit houdt in dat de applicatie berekend moet zijn op meer data en hoger piekbelasting. Daarnaast mag de veiligheid van de applicatie natuurlijk ook niet in het geding komen. Azure biedt ons de mogelijkheid om zowel deze schaalbaarheid en veiligheid op een zeer kosten efficiënte manier te kunnen waarborgen.  

Hoewel wij Azure vaak gebruiken, springen een aantal projecten er bovenuit. Zo is er voor Nieuwestroom een facturatiemodule schaalbaar herbouwd en voor ConnectedGreen hebben wij een applicatie ontwikkeld om met slimme sensoren groenprojecten te monitoren. IoT en Big Data projecten waar onze developers energie van krijgen! Meer over deze en andere projecten lees je hier: 

  • ConnectedGreen - IoT software ontwikkelt om tuinen, parken of andere groenprojecten te monitoren op basis van slimme technologie en data.
  • Concrefy - Slimme applicatie voor de verwerking van data uit betonsensoren. 
  • NieuweStroom - Gegevens uit miljoenen energiemeters goed gestructureerd in een database. 

Ook een Azure developer inhuren bij Covadis?

Onze programmeurs worden veel ingehuurd voor het ontwikkelen van nieuwe maatwerk software, doorontwikkeling en als extra capaciteit voor jouw bestaande developmentteam. Met onze Azure developers ben je verzekerd van:

  • Kwaliteit door gecertificeerde Azure ontwikkelaars;
  • Volledige eigendom over de software;
  • Een snelle start van je project;
  • Up-to-date kennis over Azure;
  • Elk moment opzegbaar;
  • Op- of afschalen wanneer wenselijk.

Vrijblijvend advies? 

Ben je benieuwd wat onze Azure ontwikkelaars voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met onze adviseur Chiel, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan. Dan weet jij precies waar je aan toe bent! Bel: 026 361 6600 of neem contact op via het contactformulier.

Azure developer