Developers

Huur via Covadis een ervaren .NET / C# developer in teamverband in tegen een aantrekkelijk tarief en profiteer bovendien van veel extra voordelen. Zo zijn onze developers flexibel inzetbaar, beschikken ze over een brede kennis en kunnen we altijd zorgen voor een goede match met jouw project. Ze werken in teamverband aan allerlei mooie toepassingen in maatwerk software. Zo’n ontwikkelteam bestaat uit een projectleider/analist, een softwarearchitect, meerdere developers en testers. Uiteraard hangt de grootte van het team af van jouw wensen. Wil je snel goede software om jouw organisatie te optimaliseren? Dan kan er volle bak gewerkt worden aan jouw product. Wil je maar een beperkt aantal uren gebruik maken van de diensten van maatwerk softwarespecialist Covadis? Geen probleem. Er kan ook een kleiner aantal techneuten voor een bijpassende prijs voor jou aan de slag. Dat verandert niets aan de hoogwaardige service.

Jouw eigen ontwikkelafdeling

Hoe zit het met dat lage tarief? Dat is vooral te danken aan het feit dat wij onze overheadkosten laag houden. Daar profiteer jij weer van! Bij Covadis betaal je niet meer dan nodig en kom je niet voor verrassingen te staan. Je kunt tijdelijk van de diensten van Covadis gebruik maken, maar ook op de lange termijn kan Covadis voor jou werken. Het softwarehuis uit Doetinchem is de ideale partner voor een relatie op de lange termijn. Zo hoef jij geen eigen ontwikkelafdeling in te richten. Zo werkt Covadis ook voor jou.

Ga je met developers van Covadis aan de slag? Dan ben je in ieder geval verzekerd van: 

  • Gecertificeerde developers, zodat je verzekerd bent van kwaliteit;
  • Een hoog kennisniveau en up-to-date kennis;
  • Een scherp uurtarief;
  • Een snelle start, binnen een week kunnen we aan de slag met jouw project;
  • Flexibele contracten. Ieder moment op te zeggen;
  • Flexibel op- of afschalen naar jouw wens en behoefte;
  • Volledig eigendom over de software.

Benieuwd of de developers van Covadis bij jouw project passen? Neem gerust contact met ons op. We denken mee over de beste oplossing en geven je graag een vrijblijvende offerte. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.