C# developer inhuren

Op zoek naar een C# developer?

Een C# developer nodig voor jouw software project? Bij Covadis kun je één of meerdere programmeurs inhuren, of zelfs een volledig team van programmeurs, softwarearchitecten en/of testers. Elk project vraagt om andere kennis, specialisaties en een andere aanpak. Heb jij C# developers nodig? Dan kijken we samen naar de perfecte oplossing.

Op basis van jouw vereisten, budget en gewenste manier van werken kijken we wat het beste bij je past. Ben je aan een project begonnen, maar kun je wel wat extra capaciteit gebruiken? Het inhuren van één of enkele C# ontwikkelaars van Covadis kan dan een goede oplossing zijn. Begin je aan een nieuw project of wil je snel ontwikkelen? Dan is een developmentteam van Covadis een goede uitkomst. Samen bekijken we waar jij behoefte aan hebt en zorgen we voor een goede match. 

C# in een notendop

C# is de meest gebruikte taal voor .NET ontwikkeling. De taal wordt actief onderhouden door techgigant Microsoft en zij blijven de taal innoveren met nieuwe functionaliteiten. Deze nieuwe functies stellen ontwikkelaars iedere keer weer in staat om nog beter, efficiënter en sneller te ontwikkelen.

De keuze voor C# gaat hand in hand gaat met onze voorkeur voor het Microsoft ecosysteem. Deze krachtige combinatie maakt C# tot een complete taal die voor veel verschillende zaken kan worden ingezet: van back-end tot front-end en background services.

Wanneer gebruiken onze ontwikkelaars C#?

De combinatie van C# met .NET gebruiken we in veel van onze projecten. We ontwikkelen met C#/.NET back-ends, API’s, webapplicaties en andere diverse achtergrondprocessen zoals Azure Functions. Azure Functions gebruiken wij bijvoorbeeld om gegevens van IoT sensoren verwerken. Meer hierover kun je lezen in deze case van ConnectedGreen.

Een andere voorbeeld van een project, waarbij onze ontwikkelaars gebruik maakten van C#, is het project voor Bolletje. Voor deze grote speler in de ontbijtindustrie ontwikkelden we een backoffice en een API in .NET/C#, met een Microsoft SQL-Server als onderliggende database.

Voor deze projecten gebruikten we C#

Benieuwd welke projecten onze C# developers hebben afgerond? We leverden bijvoorbeeld de volgende projecten op:

  • Bolletje - een platform dat bijdraagt aan de ontbijtbeleving van Nederlandse consumenten.
  • Legitiem - app waarmee controle op reclamebelasting/precariobelasting verbeterd en vereenvoudigd wordt.
  • Mombarg - optimalisatie planningsproces door meer overzicht en controle in zowel de planning als uitvoering.

Aan de slag met C# developers voor jouw project?

Ben jij voor jouw project op zoek naar een team van ontwikkelaars dat goed overweg kan met C#? Met onze developers ben je verzekerd van:

  • Een snelle start van je project;
  • Flexibel op- en afschalen in uren en specialisten;
  • Gecertificeerde C# ontwikkelaars;
  • Kwaliteit;
  • Op de hoogte van de laatste C# kennis en ontwikkelingen.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je sparren over de mogelijkheden voor de aanpak die jij voor ogen hebt? Neem vrijblijvend contact op met onze adviseur Chiel via 026 361 6600 of vul het contactformulier in. Dan kijken we samen vrijblijvend wat onze C# ontwikkelaars voor jou kunnen betekenen.

c# developer inhuren covadis