Aan de slag met .NET developers

Bij Covadis worden software oplossingen op maat gemaakt met technologieën als .NET Core en C#. Deze toepassingen helpen organisaties met automatiseren, optimaliseren en verduurzamen. Denk aan applicaties die gegevens meteen koppelen aan andere systemen. Niet alleen wordt informatie sneller verwerkt, omdat er geen gegevens met de hand hoeven worden ingevoerd bespaart een bedrijf op tijd. Bovendien worden er dan minder fouten gemaakt in een proces. Dat levert natuurlijk heel snel een mooie winst op. Niet alleen houd jij meer tijd over om te ondernemen, je merkt het ook op positieve wijze in de omzet. Behaal meer winst met de techneuten van Covadis.

Jouw eigen team

Bovendien beschikken onze .NET/C# ontwikkelaars over een brede kennis. Hierdoor zijn ze voor verschillende projecten in te zetten. Aan de hand van jouw specifieke wensen zorgen wij voor een goede match. Je hebt bij ons geen afnameverplichting voor wat betreft de uren; je huurt de capaciteiten van de .NET / C# ontwikkelaar op de manier waarop dat het beste werkt. Wij zijn flexibel, zodat jij dit ook kunt zijn! Uiteraard is het ook mogelijk om een lange verbinding met Covadis aan te gaan. Voor een onbepaalde periode vormt Covadis dan een uitbreiding op jouw ontwikkelteam of ze vormen zelfs een complete ontwikkelafdeling van een organisatie. Met Covadis ontwikkel jij de toepassingen die jouw organisatie ondersteunen voor een mooie toekomst.

Ga je met developers van Covadis aan de slag? Dan ben je in ieder geval verzekerd van: 

  • Gecertificeerde developers, zodat je verzekerd bent van kwaliteit;
  • Een hoog kennisniveau en up-to-date kennis;
  • Een scherp uurtarief;
  • Een snelle start, binnen een week kunnen we aan de slag met jouw project;
  • Flexibele contracten. Ieder moment op te zeggen;
  • Flexibel op- of afschalen naar jouw wens en behoefte;
  • Volledig eigendom over de software.

Benieuwd of de developers van Covadis bij jouw project passen? Neem gerust contact met ons op. We denken mee over de beste oplossing en geven je graag een vrijblijvende offerte. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.