Besparen

De programmeurs van Covadis zijn echte vakidioten. Ze weten alles van de laatste technische ontwikkelingen en houden elkaar maar wat graag op de hoogte. Niet alleen elkaar trouwens, ze zijn er ook gek op om met jou als opdrachtgever mee te denken in jouw werkprocessen en zodoende de beste oplossing te vinden. Heb je vragen? Onze programmeurs staan voor je klaar en je kunt Covadis altijd bereiken. Dat kan in een groot of in een klein team. Laat een analist/een projectleider met jou meekijken. Of laat een team programmeurs aan de gang gaan met jouw applicatie. De expertise van de softwarearchitect draagt bij aan het proces. Een tester kan de kwaliteit van de maatwerk software bovendien waarborgen. Zo kan Covadis een compleet ontwikkelteam jouw bedrijfsproces laten optimaliseren. Denk eens na over wat jij kan besparen in tijd, materiaal en euro’s.

Duurzame partner

Wij gaan graag eens met je in gesprek over je project om te kijken welk team van .NET/C# programmeurs het beste bij je past. We zorgen ervoor dat alle afspraken helder op papier staan, zodat je precies weet waar je op kunt rekenen. Is het project sneller afgerond dan gedacht? Geen probleem! Je betaalt bij ons alleen voor de uren die daadwerkelijk nodig waren voor het project! Het is natuurlijk ook mogelijk om je een onbepaalde tijd aan Covadis te binden. Covadis is een flexibele, duurzame partner voor jouw toekomst. Dat alles met de beste service voor een eerlijke prijs.

Ga je met developers van Covadis aan de slag? Dan ben je in ieder geval verzekerd van: 

  • Gecertificeerde developers, zodat je verzekerd bent van kwaliteit;
  • Een hoog kennisniveau en up-to-date kennis;
  • Een scherp uurtarief;
  • Een snelle start, binnen een week kunnen we aan de slag met jouw project;
  • Flexibele contracten. Ieder moment op te zeggen;
  • Flexibel op- of afschalen naar jouw wens en behoefte;
  • Volledig eigendom over de software.

Benieuwd of de developers van Covadis bij jouw project passen? Neem gerust contact met ons op. We denken mee over de beste oplossing en geven je graag een vrijblijvende offerte. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.