Developer inhuren

Op zoek naar een software developer?

Zoek je een developer voor jouw softwareproject? Wil je (tijdelijk) extra capaciteit toevoegen aan je huidige developmentteam? Of wil je een compleet developmentteam om een nieuw project snel te realiseren?

Dan heb je misschien al wel gemerkt dat niet iedere developer even goed past bij ieder vraagstuk. Niet alleen op het gebied van kennis en ervaring, maar ook de manier van werken is essentieel voor een succesvolle samenwerking. Daarom is het belangrijk om een goed overwogen keuze te maken voordat je een developer inhuurt. Het succes van het project hangt daar namelijk grotendeels vanaf.

Een geschikte developer zoeken

Maar ja, wat is dan een geschikte developer? Waar moet je op letten? De ene developer is natuurlijk de andere niet. Zo zitten er grote verschillen in kennis en expertisegebieden.

Een developer die niet lekker bij het project past, kan de ontwikkelsnelheid flink vertragen en haalt de kwaliteit van je project naar beneden. Dat brengt veel extra kosten met zich mee.

Om dat te voorkomen denken we graag met je mee. Op basis van jouw vereisten, budget, gewenste manier van werken geven we je graag een advies waarmee jij het beste het gewenste resultaat bereikt.

Zo kun je bij Covadis bijvoorbeeld één of twee developers inhuren voor ontwikkeling, doorontwikkeling, onderhoud van bestaande software of als extra capaciteit binnen je huidige team. Wil je liever een volledig zelfsturend team wat op hoge snelheid kan ontwikkelen? Ook dan hebben we de juiste mensen beschikbaar, inclusief projectmanagers, software-architecten, analisten en testers.

Zo hebben we voor vrijwel iedere situatie de perfecte oplossing. Weten wat de beste oplossing voor jou is? Leg je vraagstuk bij ons voor. Dan sparren we samen vrijblijvend over de beste aanpak. Zo weet je zeker dat je effectief aan de slag kunt met de ontwikkeling van jouw software!

Een samenwerking gebaseerd op vertrouwen en tevredenheid is voor ons erg belangrijk. Als wij denken dat we niet de juiste oplossing kunnen bieden, zeggen we dat daarom altijd eerlijk.

Software developer inhuren

Developers van Covadis

Onze developers kunnen jou op verschillende manieren ondersteunen. Het is mogelijk om de diensten van enkele developers af te nemen, maar ook van een compleet ontwikkelteam.

Uiteraard kijken we bij de selectie van een enkele ontwikkelaar of van een geheel team naar de specifieke eisen van je project, zodat we kunnen zorgen voor een goede match qua kennis en vaardigheden.

Onze teams werken altijd met een analist die al je wensen bespreekt en de software developers leveren in sprints telkens werkende software. Tussendoor is er alle ruimte voor feedback. Onze testers bewaken de kwaliteit van de opgeleverde software.

Een developer of developmentteam inhuren? Dan ben je hiervan verzekerd:

 • Gecertificeerde developers zodat je verzekerd bent van kwaliteit;
 • Kennis van de nieuwste technieken en ontwikkelingen;
 • Een scherp uurtarief;
 • Binnen een week starten met jouw project;
 • Ieder moment op te zeggen zonder contract;
 • Op- of afschalen wanneer jij dat wilt;
 • Volledig eigendom over de software.

Dit kunnen onze software developers

Onze developers zijn doorgewinterde techneuten met kennis van diverse technologieën op het gebied van software ontwikkelingen. Daar zijn het geen softies in. Zij zetten zich dagelijks in bij diverse projecten voor verschillende opdrachtgevers. Zo hebben we bijvoorbeeld deze toffe projecten al mogen opleveren:

 

Benieuwd welke technieken onze knappe koppen in de vingers hebben?

Development technieken

Een volledig overzicht van de technieken vind je hier.

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

Waarschijnlijk zul je nog een aantal praktische vragen hebben. Of wil je graag weten wat de mogelijkheden en kosten zijn. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met onze adviseur Chiel. Op basis van jouw vraagstuk brengt hij snel een passend voorstel uit. Dan weet je exact waar je aan toe bent en kun je beslissen of je met ons van start wil! Bel gerust naar 026 361 6600 of vul het contactformulier in.

Developer inhuren

Voorkom de verkeerde keuze! 

Op zoek naar een externe partner om jouw software ontwikkeling aan uit te besteden?

Of besteed je de ontwikkeling van jouw software al uit, maar ben je benieuwd of je nog goed zit?

Wij helpen je met het maken van de juiste keuze. Dat is namelijk doorslaggevend voor het succes van je project én organisatie.

Daarom schreven we een whitepaper waarin we toelichten:

 • Waar je op moet letten bij de selectie;
 • Welke opties je hebt;
 • Welke voor- en nadelen er per optie zijn;
 • Wat het beste bij jou past.

Na het lezen kun jij de juiste keuze maken voor een software partner die bij jouw organisatie past! Het whitepaper kun je hier downloaden