Development teams

Wij bieden je de mogelijkheid om één van onze development teams in te huren tegen een heel aantrekkelijk tarief. Uiteraard kijken we bij de selectie van het team naar de specifieke eisen van je project, zodat we kunnen zorgen voor een goede match qua kennis en vaardigheden. Onze ontwikkelaars kunnen jou op verschillende manieren ondersteunen. Het is mogelijk om de diensten van enkele programmeurs af te nemen, maar er kan ook een compleet ontwikkelteam voor je klaar staan. Een analist bespreekt al je wensen en de software ontwikkelaars leveren in sprints telkens werkende software. Tussendoor is er alle ruimte voor feedback. Onze testers bewaken de kwaliteit van de opgeleverde software. Jouw organisatie is straks nog efficiënter en werkt nog optimaler. Covadis kan daarin helpen. Stel je vraag vrijblijvend aan Covadis.

Developer inhuren

Flexibel

Een belangrijk voordeel van het inhuren van een development team van Covadis is dat het heel flexibel kan. Je zit niet vast aan een bepaald aantal uren, maar kunt onze kennis inzetten wanneer dat nodig is. Bijvoorbeeld voor een speciaal project of tijdens piekperioden. Zijn programmeurs niet genoeg en heb je behoefte aan een heel ontwikkelteam? Ook dan kunnen we je helpen. Bij Covadis staan we klaar om met maatwerk software jouw organisatie te optimaliseren. Maatwerk software vergoot het werkplezier, verbetert de klantbeleving en ergernissen over verouderde systemen zijn overbodig.

Covadis staat eveneens open voor langdurige en duurzame relatie. Ontwikkelaars van Covadis kunnen een waardevolle aanvulling vormen op de gevestigde ontwikkelafdeling van een organisatie of zelfs een geheel nieuwe ontwikkelafdeling vormen. Het is allemaal mogelijk. Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kortom, laat de software developers van Covadis ook jouw organisatie optimaliseren met maatwerk software. Bekijk onze projecten om wat voorbeelden te zien van door Covadis ontwikkelde software.

Huur vandaag nog een software developer in van Covadis en ervaar de best mogelijke service. Neem nu contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.