Ontwikkelaars

Bovendien beschikken onze medewerkers over een brede kennis van verschillende technieken. Bij Covadis houden we het niveau hoog door altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste technieken. Onderling sparren onze ontwikkelaars en developers daar veel over. Uiteraard biedt dit jou als opdrachtgever meerwaarde. Want natuurlijk ben je altijd welkom om te overleggen over jouw project. Een ontwikkelaar van Covadis kan altijd terug vallen op de kennis en ervaring van alle collega’s. Maar tegelijkertijd werkt deze developer alleen voor jou. Zodoende krijg je dus eigenlijk de kennis van een heel team, voor de prijs van één persoon.

Freelancer voor software

Software oplossing

Ook prettig: waar je met freelancers te maken hebt met bijvoorbeeld afwezigheid tijdens vakantie of ziekte, kunnen wij altijd zorgen voor back-up. Zo hoeft je project geen vertraging op te lopen als er onverwachte situaties ontstaan. Mocht de ontwikkelaar die klaar staat voor jou afwezig zijn, dan neemt een andere developer van Covadis het over. Zodoende loopt jouw project geen vertraging op. Bij eventuele problemen of noodgevallen is het altijd mogelijk om contact op te nemen met Covadis om een passende oplossing te vinden.

De ontwikkelaars van Covadis zijn ware techneuten. Individueel weten ze enorm veel van software applicaties en toepassingen. Voor een eerlijke prijs maken ze producten die jou helpen met het besparen van kosten in jouw organisatie. Of het nu gaat mobiele applicaties, koppelingen tussen verschillende systemen of andere software oplossingen, de programmeurs van Covadis helpen. Dat allemaal met service voor een prijs die je bij een freelancer niet snel vindt. Neem dus nu contact op.