JavaScript developer inhuren

Op zoek naar een JavaScript/Typescript developer?

Ga jij aan de slag met een softwareproject en heb je daarvoor een ontwikkelaar nodig met JavaScript kennis? Of wil jij je softwareontwikkeling volledig uitbesteden? 

Op basis van jouw budget, wensen en eisen zorgen wij voor een passende oplossing voor jouw project. 

JavaScript in een notendop

JavaScript is een taal die met name wordt gebruikt om client-side applicaties te bouwen. Het geeft de ontwikkelaar de mogelijkheid om interactieve componenten toe te voegen aan een webpagina. Het is daarnaast zelfs mogelijk om de gehele pagina dynamisch op te zetten, waardoor de gebruiker het gevoel heeft een desktopapplicatie te gebruiken. 

De ontwikkelaars van Covadis maken vooral gebruik van Typescript, een superset van JavaScript. TypeScript voegt elementen toe zoals type safety. Dit maakt je code voorspelbaarder, waardoor bugs kunnen worden vermeden en het zorgt ervoor dat je de code beter kan onderhouden. 

Over Covadis

Wat kunnen onze developers voor jou betekenen?

Voor al onze webapplicaties maken wij gebruik van JavaScript of TypeScript. Een mooi voorbeeld hiervan is de bestelapplicatie van VensterTechniek. De applicatie is gebouwd met een combinatie van het Angular Framework en TypeScript. Meer voorbeelden van applicaties zijn: 

  • Concrefy - overzichtelijke maatwerk app die status van betontechnologisch bouwproject weergeeft.
  • Legitiem - efficiënt uren en ritten doorgeven op locatie.
  • Mombarg - inzicht in alle relevante planningen, voor meer overzicht, spreiding en controle.
  • Nieuwestroom - schaalbare module genereert facturen op basis van data uit groeiend aantal slimme meters.

JavaScript/Typescript wordt in deze projecten gebruikt in combinatie met andere technieken, zoals Angular, React Native, Vue.js en CSS.

Ook een JavaScript ontwikkelaar inhuren bij Covadis?

Wil jij ook een ontwikkelaar inhuren die geweldig overweg kan met JavaScript? Je bent bij onze developers verzekerd van:

  • Kwaliteit & snelheid door jarenlange ervaring;
  • Altijd op de hoogte van de laatste JavaScript ontwikkelingen;
  • Start van het project binnen een week;
  • Flexibel op- of afschalen wanneer gewenst;
  • Volledig eigendom over de software.

Vrijblijvend sparren of een offerte ontvangen?

Ben je benieuwd wat onze JavaScript developers voor jou kunnen betekenen? Wil je weten of een JavaScript ontwikkelaar de juiste keuze is voor jouw project, of wil je eens sparren over de aanpak die je in gedachten hebt? Neem vrijblijvend contact op met Chiel door te bellen naar 026 361 6600 of vul het contactformulier in.

JavaScript programmeur inhuren