Nearshoring

Covadis: het beste alternatief voor nearshoring

Nearshoring. Bepaalde zakelijke activiteiten uitbesteden naar een land in de buurt, met lagere lonen. Het klinkt heel aantrekkelijk, maar pakt in de praktijk vaak nét even wat minder goed uit. Het grootste voordeel van nearshoring - het lagere tarief - weegt niet altijd op tegen de nadelen: een taalbarrière, tijdsverschil, gebrekkig kennisniveau. Zéker niet als je bedenkt dat je ook in Nederland kunt outsourcen tegen een héél aantrekkelijk tarief. Maar dan mét alle andere voordelen.

Hoe? Via Covadis. Wij bieden niet alleen een heel aantrekkelijk laag tarief van 73 euro per uur, maar kunnen óók snel bij je langskomen, met je overleggen zónder taal- en cultuurbarrières en binnen een week een compleet developmentteam voor je samenstellen. Een team dat wél voldoet aan al je eisen op het gebied van kennis en betrouwbaarheid.

In veel gevallen is werken met Covadis zelfs nog een beter alternatief dan nearshoring; bij ons heb je namelijk géén afnameverplichting, géén opzegtermijn én kun je rekenen op kwaliteit die voldoet aan de Nederlandse maatstaven.

 

De voordelen van Covadis op een rij:

 

nearshoring software development

Wij delen jouw tijdzone

Jij slaapt, een ander werkt voor je. Klinkt heel makkelijk, maar in de praktijk valt het tegen. Wij delen je tijdzone en kunnen snel bij je langskomen. We delen je taal, dus kunnen snel met je overleggen en schakelen. En we delen je cultuur en zijn bekend met de Nederlandse publieke organen. Dit scheelt veel ongemak én maakt dat werken met Covadis een stuk sneller is dan met buitenlandse partijen. En dat merk je in de kosten.

Hoog kennisniveau

Wat als je niet hoeft te kiezen tussen prijs en kwaliteit? Bij Covadis kun je rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij bieden je een pasklaar team met kwalitatief sterke programmeurs, projectmanagers en testmanagers, voor een kwalitatief goed product. En tegen een uitstekende prijs van 73 euro per uur.


Wij weten het zeker: met Covadis krijg je meer voor je geld dan met nearshoring. Ben jij ook overtuigd? Neem dan vandaag nog contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

Een greep uit onze expertisegebieden: 

Staat jouw techniek er niet tussen? De gehele lijst vind je hier.