Offshoring

Covadis: het beste alternatief voor offshoring

Offshoring. Bepaalde zakelijke activiteiten uitbesteden naar een land aan de andere kant van de wereld, met lagere lonen. Het klinkt heel aantrekkelijk, maar pakt in de praktijk vaak nét even wat minder goed uit. Het grootste voordeel van offshoring - het lagere tarief - weegt niet altijd op tegen de nadelen: een taalbarrière, tijdsverschil, gebrekkig kennisniveau. Zéker niet als je bedenkt dat je ook in Nederland kunt outsourcen tegen een betaalbaar tarief. Maar dan mét alle andere voordelen.

Hoe? Via Covadis. Wij bieden niet alleen een betaalbaar tarief, maar kunnen óók snel bij je langskomen, met je overleggen zónder taal- en cultuurbarrières en binnen een week een compleet developmentteam voor je samenstellen. Een team dat wél voldoet aan al je eisen op het gebied van kennis en betrouwbaarheid.

In veel gevallen is werken met Covadis zelfs nog een beter alternatief dan offshoring; bij ons heb je namelijk géén afnameverplichting, géén opzegtermijn én kun je rekenen op kwaliteit die voldoet aan de Nederlandse maatstaven.

 

De voordelen van Covadis op een rij:

 

offshoring van software ontwikkeling

Voorkom de verkeerde keuze! 

Op zoek naar een externe partner om jouw software ontwikkeling aan uit te besteden?

Of besteed je de ontwikkeling van jouw software al uit, maar ben je benieuwd of je nog goed zit?

Wij helpen je met het maken van de juiste keuze. Dat is namelijk doorslaggevend voor het succes van je project én organisatie.

Daarom schreven we een whitepaper waarin we toelichten:

  • Waar je op moet letten bij de selectie;
  • Welke opties je hebt;
  • Welke voor- en nadelen er per optie zijn;
  • Wat het beste bij jou past.

Na het lezen kun jij de juiste keuze maken voor een software partner die bij jouw organisatie past! Het whitepaper kun je hier downloaden

Wij delen jouw tijdzone

Jij slaapt, een ander werkt voor je. Klinkt heel makkelijk, maar in de praktijk valt het tegen. Wij delen je tijdzone en kunnen snel bij je langskomen. We delen je taal, dus kunnen snel met je overleggen en schakelen. En we delen je cultuur en zijn bekend met de Nederlandse publieke organen. Dit scheelt veel ongemak én maakt dat werken met Covadis een stuk sneller is dan met buitenlandse partijen. En dat merk je in de kosten.

Hoog kennisniveau

Wat als je niet hoeft te kiezen tussen prijs en kwaliteit? Bij Covadis kun je rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij bieden je een pasklaar team met kwalitatief sterke programmeurs, projectmanagers en testmanagers, voor een kwalitatief goed product. 

Wij weten het zeker: met Covadis krijg je meer voor je geld dan met offshoring. Ben jij ook overtuigd? Neem dan vandaag nog contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

Een greep uit onze expertisegebieden: 

Staat jouw techniek er niet tussen? De gehele lijst vind je hier.