Webapplicaties

De software ontwikkelaars van Covadis hebben een passie voor hun vak. Wil je een webapplicatie of andere software laten ontwikkelen? Dan kun je zelf op zoek gaan naar een ontwikkelaar, óf je maakt gebruik van de ontwikkelaars uit een ontwikkelteam van Covadis. Voor apps ben je hier eveneens aan het juiste adres. Bij ons kun je rekenen op één aanspreekpunt, duidelijk inzicht in de werkzaamheden en een altijd scherp tarief. Wij houden onze overheadkosten zo laag mogelijk en berekenen dat voordeel graag aan je door.

Programmeurs

Voor al je vragen kun je altijd terecht bij de projectleider/analist. Zij sturen alle programmeurs aan en bewaken het proces. De ontwikkelaars werken in een team en de beste oplossing voor jouw vraagstuk staat voorop.

Developers van Covadis ontwikkelen de maatwerk software met tools als .NET, C#, .NET Core en Microservices. De programmeurs gebruiken ook Microsoft Azure en React Native. De door Covadis ontwikkelde koppelingen, API’s, Mobiele applicaties, GIS-applicaties en (hybride) apps staan bekend om hun schaalbaarheid, onderhoudbaarheid en kwaliteit.

Ben je aan het overwegen om een freelance programmeur in te huren? Leg je vraag eerst neer bij Covadis.

Eerlijke prijs

Een ander voordeel van Covadis is dat we altijd snel kunnen schakelen. Heb je een extra ontwikkelaar nodig tijdens drukke periodes of wil je onze capaciteiten inzetten voor een specifiek project? Het maakt voor ons niet uit; wij staan voor je klaar. Onze collega’s zijn flexibel, transparant en pragmatisch. Je hebt bovendien geen afnameplicht, dus je betaalt alleen voor de uren die ook daadwerkelijk gebruikt worden. Zo rekent Covadis altijd een eerlijke prijs en kom je niet voor verrassingen te staan.

Wil jij gebruik maken van de diensten van een ontwikkelteam voor een eerlijke prijs? Neem dan vandaag nog contact op met Covadis. Dan ben je geen dief van je eigen portemonnee.