Ontwikkelaar inhuren

Op zoek naar een ontwikkelaar?

Ben je van plan om een ontwikkelaar in te huren? Heb je extra capaciteit nodig om sneller te kunnen ontwikkelen? Of heb je hulp nodig bij het onderhoud, de refactoring of de herbouw van jouw software?

Dan zoek je een ontwikkelaar met de juiste ervaring. En daarbij wil je liever niet direct de hoofdprijs betalen.

Bij Covadis ben je dan aan het juiste adres! Hieronder leggen we onze werkwijze uit. Dan kun je zelf beslissen of een ontwikkelaar van Covadis past bij jouw project.

Welke ontwikkelaar heb ik nodig?

De ene ontwikkelaar is de andere niet. Zo zitten er grote verschillen in kennis en expertisegebieden.

Het succes van jouw software project valt of staat dus met de juiste keuze. Een ontwikkelaar die niet lekker bij het project past, kan de ontwikkelsnelheid flink vertragen en komt vaak de kwaliteit van de software niet ten goede. Dat brengt veel extra kosten met zich mee.

Dat wil je voorkomen! Daarom denken we graag met je mee. Zo kun je bij Covadis bijvoorbeeld één of twee ontwikkelaars inhuren. Heb je behoefte aan een zelfsturend team dat snel kan starten en op hoge snelheid kan ontwikkelen? Dan bieden we ook ontwikkelteams die - afhankelijk van de opdracht - bestaan uit ontwikkelaars, software architecten, testers en/of projectmanagers. Op basis van jouw behoefte en opdracht bepalen we de optimale situatie.

Leg je vraagstuk bij ons voor. Dan sparren we samen vrijblijvend over de beste oplossing. Zo weet je zeker dat je effectief aan de slag kunt met de ontwikkeling van jouw software!

We gaan bij Covadis voor samenwerkingen gebaseerd op tevredenheid en vertrouwen. Kunnen we niet de juiste oplossing bieden? Dan zeggen we dat ook eerlijk.

Ontwikkelaar van Covadis

Waarom kiezen voor een ontwikkelaar van Covadis? Met een ontwikkelaar of ontwikkelteam van Covadis profiteer je van de volgende voordelen:

  • Gecertificeerde developers, zodat je verzekerd bent van kwaliteit;
  • Een hoog kennisniveau en up-to-date kennis;
  • Een scherp uurtarief;
  • Een snelle start, binnen een week kunnen we aan de slag met jouw project;
  • Flexibele contracten. Ieder moment op te zeggen;
  • Flexibel op- of afschalen naar jouw wens en behoefte;
  • Volledig eigendom over de software.

Technieken

Onze 45+ experts zijn in te zetten op veel verschillende expertisegebieden.

Hier vind je een compleet overzicht van programmeer technieken.

Dit kunnen we!

Onze ontwikkelaars hebben al aan veel mooie projecten mogen werken. Hieronder een greep uit onze opdrachten:

Huur een ontwikkelaar in

Benieuwd of wij de juiste ontwikkelaar of het juiste ontwikkelteam voor jouw project hebben? Leg je vraag voor aan onze adviseur Chiel. Hij denkt graag met je mee en doet vrijblijvend een voorstel.