Ontwikkelteam inhuren

Op zoek naar een software ontwikkelteam?

De voordelen van het inhuren van een developmentteam van Covadis? Je kunt rekenen op een brede kennis, onder meer van .NET, C#, Azure, Angular en PHP, ze zijn flexibel inzetbaar en je krijgt niet te maken met een afnameverplichting.

Onze teams worden veel ingehuurd voor:

  • Het ontwikkelen van nieuwe maatwerk software;
  • Doorontwikkelen of onderhouden van bestaande software;
  • (Tijdelijk) extra capaciteit toevoegen aan jouw bestaande development team.

Development teams van Covadis worden zorgvuldig samengesteld uit ontwikkelaars, architecten, testers en projectleiders. Daarnaast houden we onze medewerkers altijd in huis en detacheren we niemand. Onze mensen werken het best in een vertrouwde omgeving waar zij gebruik kunnen maken van de kracht van het team en de organisatie.  

Wie er wel op uit gaan zijn de gespecialiseerde projectleiders. Zij halen de informatie op bij de opdrachtgevers en vertalen dit in sprints. Daarna schuift de projectleider iedere keer de juiste experts op het juiste moment naar voren om het project tot een succes te maken. Je hebt namelijk nooit alle expertise tegelijkertijd nodig. En dit is waar je als opdrachtgever de winst pakt. Je hebt toegang tot specialisten wanneer je ze nodig hebt en betaalt er niet voor als zij niet voor je aan het werk zijn.  

Afhankelijk van jouw vraagstuk kan het team bestaan uit een enkele developer of een 10-koppig team experts. En is er even minder capaciteit nodig? Onze development teams zijn erg flexibel. Tijdelijk schalen we het team af, zodat je niet onnodig voor capaciteit betaalt die niet gebruikt wordt. 

Dit zorgt voor optimaal rendement van de teams voor de opdrachtgever. Een oplevering van hoge kwaliteit binnen de afgesproken planning!

Niets is zo onvoorspelbaar als de wereld van vandaag. De behoefte aan ontwikkelcapaciteit kan per maand variëren. Langdurige bindende overeenkomsten zijn daarin niet handig, alsook het vastzitten aan een vast ontwikkelteam. De behoefte van de klant is onze flexibiliteit, of het nu een enkele ontwikkelaar is of een heel team. Covadis schakelt op en af al naar gelang de behoefte van het project zich ontwikkelt.

Addick Hutzezon - Covadis

The A-Team

Per opdracht stellen wij een team op maat samen. We kijken naar wat er gevraagd wordt binnen een project en welke specialisten het beste in dit team kunnen worden ingezet. De grootte van het team is afhankelijk van de opdracht en binnen welke tijd het moet worden opgeleverd. Mocht het vraagstuk hierom vragen, dan zorgt de projectmanager dat alles soepel verloopt. Afhankelijk van de wens wordt dit team aangevuld met gespecialiseerde developers, architecten en/of testers.

Er zitten 50+ experts voor je klaar, dus er is altijd een perfect team samen te stellen op basis van jouw wens. 

Maatwerk ontwikkelaars

Technieken

Bij Covadis werken we met diverse technologieën. Denk bijvoorbeeld aan:

Onze ontwikkelteams gaan transparant te werk. Het proces start met de projectleider/analist die samen met de klant een plan opstelt. Vervolgens wordt dit plan in sprints verwezenlijkt. De projectleider overziet het geheel en na iedere sprint wordt er functionerende software opgeleverd. Tests en code reviews worden gebruikt om de kwaliteit te controleren en te waarborgen.

Er zijn bij Covadis veel mogelijkheden qua service. Uiteraard wordt er hele nieuwe software ontwikkeld voor een organisatie of de eindgebruikers van de organisatie. Covadis ontwikkelt meer soorten toepassingen. Dankzij de software van Covadis worden bijvoorbeeld bestaande bedrijfsprocessen geautomatiseerd en geoptimaliseerd of een bestaande afdeling bij een onderneming kan tijdelijk worden uitgebreid met één van onze ontwikkelteams. Uiteraard zijn er nog vele andere opties.

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken? 

Benieuwd naar de beste oplossing voor jou? Neem contact op met onze adviseur Chiel om vrijblijvend en gratis te sparren. Leg je vraagstuk aan hem voor. Zo krijg je een goed beeld van de beste oplossing en een indicatie van de kosten.

Bel: 026-3616600 of neem contact op via het contactformulier.