Agile

Bij Covadis hebben we meerdere ontwikkelteams die volledig werken volgens de methodes die zij prettig vinden. Dit kan een Agile methodiek zijn. Alle teams werken in overleg met de opdrachtgever op een wijze waarop zij goed functioneren.

Er zijn verschillende development teams bij de Doetinchemse softwarespecialist. Sommige teams werken exclusief voor één opdrachtgever. Zij zijn de vaste ontwikkelafdeling voor die bedrijven of ze vormen een aanvulling op de eigen ontwikkelafdeling. Andere teams werken aan verschillende projecten voor een diverse schare klanten.

Software ontwikkelteam

Developers

Via Covadis kun je een eigen ontwikkelteam inhuren. De samenstelling van zo'n team hangt uiteraard helemaal af van de opdracht. De ploeg van slimmeriken kan bestaan uit:

  • projectleiders/analisten
  • software architecten
  • ontwikkelaars
  • security specialisten
  • testers

De grootte van zo’n team hangt helemaal af van de wensen van de klant. De ontwikkelteams van Covadis zijn in ieder geval altijd schaalbaar, zelfsturend, doelgericht, gecertificeerd, flexibel, multidisciplinair en snel inzetbaar.

Ontwikkelteam inhuren

Technieken

Bij Covadis werken we met diverse technologieën. Denk bijvoorbeeld aan:

Onze ontwikkelteams gaan transparant te werk. Het proces start met de projectleider/analist die samen met de klant een plan opstelt. Vervolgens wordt dit plan in sprints verwezenlijkt. De projectleider overziet het geheel en na iedere sprint wordt er functionerende software opgeleverd. Tests en code reviews worden gebruikt om de kwaliteit te controleren en te waarborgen.

Er zijn bij Covadis veel mogelijkheden qua service. Uiteraard wordt er hele nieuwe software ontwikkeld voor een organisatie of de eindgebruikers van de organisatie. Covadis ontwikkelt meer soorten toepassingen. Dankzij de software van Covadis worden bijvoorbeeld bestaande bedrijfsprocessen geautomatiseerd en geoptimaliseerd of een bestaande afdeling bij een onderneming kan tijdelijk worden uitgebreid met één van onze ontwikkelteams. Uiteraard zijn er nog vele andere opties.

Wil je meer weten over het inhuren van een van de ontwikkelteams van Covadis? Neem dan contact met ons op.