Software outsourcing

Software development uitbesteden

Software development uitbesteden in eigen land

Als je denkt aan 'outsourcing van softwareontwikkeling', denk je misschien direct aan een ingewikkelde zoektocht naar een betrouwbare partner in een land aan de andere kant van de wereld. Gelukkig hoeft dat niet zo te zijn. Outsourcing kan namelijk óók gewoon heel interessant in eigen land. En dat is wel zo gemakkelijk als het gaat om de ontwikkeling van bijvoorbeeld eigen software of applicaties. Ga je softwareontwikkeling uitbesteden? Overweeg je opties dan goed! We lichten de opties voor je toe. 

Covadis is jouw partner als het gaat om outsourcing van softwareontwikkeling. Wij bieden een hoge prijs-kwaliteitsverhouding, een hoog kennisniveau én je krijgt bij ons niet te maken met een taal- of cultuurbarrière. Dat maakt het een stuk makkelijker om ons in te schakelen om je groeidoelen te bereiken. Of ze nu klein of groot zijn, of klein beginnen en groots worden. Outsourcing via Covadis gaat namelijk zonder afnameverplichting, zonder opzegtermijn en mét enorme schaalbaarheid. Bovendien ligt het intellectuele eigendom van de door ons ontwikkelde software altijd bij de klant.

Onze teams worden volledig aangepast op de behoefte van onze opdrachtgevers, zowel in omvang als in specialisaties. Hiermee zorgen we altijd voor de perfecte oplossing die bijdraagt aan de groei van jouw bedrijf. Dit doen we tegen een vriendelijk tarief. Hiermee bieden we een unieke, flexibele vorm van outsourcing binnen Nederland.

 

Vergelijk de opties voor outsourcing

 

outsourcing software development

Voorkom de verkeerde keuze! 

Op zoek naar een externe partner om jouw software ontwikkeling aan uit te besteden?

Of besteed je de ontwikkeling van jouw software al uit, maar ben je benieuwd of je nog goed zit?

Wij helpen je met het maken van de juiste keuze. Dat is namelijk doorslaggevend voor het succes van je project én organisatie.

Daarom schreven we een whitepaper waarin we toelichten:

  • Waar je op moet letten bij de selectie;
  • Welke opties je hebt;
  • Welke voor- en nadelen er per optie zijn;
  • Wat het beste bij jou past.

Na het lezen kun jij de juiste keuze maken voor een software partner die bij jouw organisatie past! Het whitepaper kun je hier downloaden

Jij bepaalt de samenwerking

Wij denken graag met je mee en passen ons volledig aan op de behoefte die jij hebt. We zijn dus flexibel in het aantal uren en specialisten. Niet alleen per project, maar zelfs per dag. Heb je de ene dag meer capaciteit nodig dan de andere? Geen probleem; wij regelen het voor je. En heb je voorlopig even géén behoefte aan extra capaciteit? Ook geen enkel probleem. Bij Covadis ben je niet gebonden aan een afnameverplichting. Hier vind je outsourcing zoals het is bedoeld: als flexibele ondersteuning die helemaal is ingericht op jouw gemak en groei.

Ideale prijs-kwaliteitverhouding

Covadis staat bekend om haar goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze programmeurs beschikken namelijk over de specifieke kennis die nodig is om maatwerksoftware te ontwikkelen. Bovendien worden zij ondersteund door ervaren projectmanagers en testers, in zelfsturende Agile-teams. Effectief, efficiënt en dat ook nog tegen een vriendelijk uurtarief. 

Een greep uit onze expertisegebieden: 

software development technieken

Staat jouw techniek er niet tussen? De gehele lijst vind je hier.

Snel starten of vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

Onze flexibiliteit merk je op alle fronten, ook als het gaat om snel schakelen. We kunnen binnen een week een compleet team én plan voor je klaar hebben staan. Dan gaan wij aan de slag met de projecten waar jij momenteel geen ruimte voor hebt, zodat jij je verder kunt focussen op je core business en groei.

Wil je graag de mogelijkheden bespreken en een indicatie van de kosten krijgen? Neem gerust vrijblijvend contact op met onze adviseur Chiel via 026-361 6600 of info@covadis.nl.

outsourcing software development