Outsourcing

Outsourcing van software ontwikkeling in eigen land tegen aantrekkelijk tarief

Als je denkt aan 'outsourcing van softwareontwikkeling', denk je misschien direct aan een ingewikkelde zoektocht naar een betrouwbare partner in een land aan de andere kant van de wereld. Gelukkig hoeft dat niet zo te zijn. Outsourcing kan namelijk óók gewoon in eigen land. En dat is wel zo gemakkelijk als het gaat om de ontwikkeling van bijvoorbeeld eigen software of applicaties.

Covadis is jouw partner als het gaat om outsourcing. Wij bieden een hoge prijs-kwaliteitsverhouding, een hoog kennisniveau én je krijgt bij ons niet te maken met een taal- of cultuurbarrière. Dat maakt het een stuk makkelijker om ons in te schakelen om je groeidoelen te bereiken. Of ze nu klein of groot zijn, of klein beginnen en groots worden. Outsourcing via Covadis gaat namelijk zonder afnameverplichting, zonder opzegtermijn en mét enorme schaalbaarheid. Bovendien ligt het intellectuele eigendom van de door ons ontwikkelde software altijd bij de klant.

Onze teams worden volledig aangepast op de behoefte van onze opdrachtgevers, zowel in omvang als in specialisaties. Hiermee zorgen we altijd voor de perfecte oplossing die bijdraagt aan de groei van jouw bedrijf. Dit doen we tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Hiermee bieden we een unieke, flexibele vorm van outsourcing binnen Nederland.

 

Outsourcing via Covadis in het kort:

 

outsourcing software development

Klant bepaalt de samenwerking zelf

Wij denken met je mee en passen ons volledig aan op de behoefte die jij hebt. We zijn dus flexibel in het aantal uren en specialisten. Niet alleen per project, maar zelfs per dag. Heb je de ene dag meer capaciteit nodig dan de andere? Geen probleem - wij regelen het voor je. En heb je voorlopig even géén behoefte aan extra capaciteit? Ook geen enkel probleem. Bij Covadis ben je niet gebonden aan een afnameverplichting. Hier vind je outsourcing zoals het is bedoeld: als flexibele ondersteuning die helemaal is ingericht op jouw gemak en groei.

Ideale prijs-kwaliteitverhouding

Covadis staat bekend om haar ideale prijs-kwaliteitverhouding. Om te beginnen met die kwaliteit: onze programmeurs beschikken over de specifieke kennis die nodig is om maatwerksoftware te ontwikkelen. Bovendien worden zij ondersteund door ervaren projectmanagers en testers, in zelfsturende Agile-teams. Effectief en efficiënt. En waar je normaal gesproken al snel 100 euro per uur betaalt, reken je bij Covadis slechts 73 euro per uur af. Dat is financieel ook nog eens veel aantrekkelijker dan zélf de juiste specialisten vinden en in dienst nemen.

Supersnel schakelen

Onze flexibiliteit merk je op alle fronten, ook als het gaat om snel schakelen. We kunnen binnen een week een compleet team én plan voor je klaar hebben staan. Dan gaan wij aan de slag met de projecten waar jij momenteel geen ruimte voor hebt, zodat jij je verder kunt focussen op je core business en groei.

Wil je meer weten over outsourcing via Covadis? Neem dan vandaag nog contact met ons op via 026-361 6600 of info@covadis.nl.

Een greep uit onze expertisegebieden: 

Staat jouw techniek er niet tussen? De gehele lijst vind je hier.