PHP developer inhuren

Op zoek naar een PHP developer?

Op zoek naar een PHP developer voor jouw softwareproject? Afhankelijk van je vraagstuk kun je een programmeur of een team van programmeurs, testers en/of softwarearchitecten inhuren bij Covadis. Samen vinden we de perfecte match. Bij Covadis kijken we op basis van jouw vereisten, gewenste manier van werken en budget wat het best bij je past. 

Ben je een project begonnen met jouw development team, maar kun je wel wat extra capaciteit gebruiken? Het inhuren van één of enkele PHP ontwikkelaars kan dan de perfecte oplossing zijn als aanvulling op jouw team! Liever de (door)ontwikkeling volledig uitbesteden? Onze ervaren development teams maken van jouw idee realiteit. 

PHP in een notendop

PHP is een taal die voornamelijk wordt gebruikt voor het ontwikkelen van webapplicaties. Bekende voorbeelden waarbij gebruik is gemaakt van PHP zijn: Yahoo, Facebook en MailChimp. PHP is voor veel webapplicaties een handige keuze: de hosting is toegankelijk en de kosten zijn in verhouding laag. Daarbij komt dat PHP een relatief eenvoudige taal is om te leren en daarom starten veel developers hun carrière met PHP. 

Wanneer gebruiken onze developers PHP?

Onze PHP developers hebben in de afgelopen jaren aan uitdagende projecten gewerkt. Een voorbeeld hiervan is de API SportsBase in PHP voor SportsFan Media. In dit project werkten een aantal PHP programmeurs van Covadis als aanvulling op een bestaand ontwikkelteam van de klant. 

De SportsBase API verwerkt aanvragen van verschillende platformenzoals; FootballCriticFootballTransfers en GPFans. De API werd ontwikkeld in combinatie met een afgeleide van het Laravel Framework: Lumen. Lumen is specifiek bedoeld voor het ontwikkelen van API’s. Het voordeel hiervan is dat Lumen een erg goede performance biedt.  

Ook PHP developers van Covadis inhuren?

Als je op zoek bent naar PHP programmeurs, helpen we je graag met het vinden van de juiste oplossing voor jouw project. Ga je aan de slag met onze PHP developers? Dan profiteer je van:

  • Volledig eigendom over de software;
  • Op- of afschalen wanneer nodig;
  • Kennis over de laatste ontwikkelingen wat betreft PHP;
  • Snelle start van jouw project;
  • Opzegbaar op elk moment;
  • Kwaliteit.

Neem vrijblijvend contact op 

Benieuwd naar de mogelijkheden of kosten voor het inhuren van PHP programmeurs? Of ben je benieuwd wat onze PHP programmeurs voor jou kunnen betekenen? Bel: 026-2005888 of neem contact op via het contactformulier om vrijblijvend je ideeën te bespreken met onze adviseur Chiel.

PHP programmeur inhuren

Kosten PHP programmeur

Wat kost een PHP programmeur? 

Ben je op zoek naar een PHP ontwikkelaar voor het ontwikkelen van jouw software project? En ben je benieuwd naar het verschil tussen het inhuren of in dienst nemen van een software programmeur? In ons gratis whitepaper vergelijken we de kosten en lichten we de voor- en nadelen toe. Zo maak jij de juiste keuze!

Het whitepaper download je hier