PHP Developer

Lijkt zo'n nieuwe applicatie voor jouw bedrijf je ook wel wat, maar heb je geen idee hoe je de juiste specialisten moet vinden om die te bouwen? Dan is het goed om te weten dat je daarvoor maar één naam hoeft te onthouden: Covadis. Bij Covadis kun je namelijk terecht voor het inhuren van een team met een PHP developer. Die gaan dan gericht voor jou aan de slag en nemen je alle zorgen rondom de ontwikkeling van een (web)applicatie uit handen.

De capaciteiten van een PHP developer inhuren via Covadis is heel eenvoudig en transparant: tijdens een gesprek inventariseren we je wensen en eisen en op basis daarvan maken we een match met onze PHP developers. Uiteraard kijken we hierbij ook naar de benodigde skills en kennis. De PHP developers zetten zich vervolgens in voor jouw project. Tegen een vast laag tarief en op basis van nacalculatie; je betaalt dus alleen voor de uren die daadwerkelijk nodig zijn voor de klus!

php programmeur inhuren

PHP programmeur

Kun je tijdens drukke periodes wel wat extra hulp gebruiken of wil je een eigen applicatie laten ontwikkelen, maar beschik je niet over de juiste kennis? Neem dan gerust eens contact op met Covadis. Covadis is dé partner op het gebied van software- en applicatieontwikkeling. Wij leveren producten op maat en doen dat tegen heel aantrekkelijke tarieven

Covadis is in de laatste jaren hard gegroeid en dat betekent dat we altijd de juiste capaciteiten van een PHP programmeur kunnen koppelen aan jouw project. En weet je ongeveer wat je wilt, maar niet precies hoe dat gerealiseerd wordt? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij doen je graag een passend voorstel.