PHP Developer inhuren?

Lijkt zo'n nieuwe applicatie voor jouw bedrijf je ook wel wat, maar heb je geen idee hoe je de juiste specialisten moet vinden om die te bouwen? Dan is het goed om te weten dat je daarvoor maar één naam hoeft te onthouden: Covadis. Bij Covadis kun je namelijk terecht voor het inhuren van een team met een PHP developer. Die gaan dan gericht voor jou aan de slag en nemen je alle zorgen rondom de ontwikkeling van een (web)applicatie uit handen.

De capaciteiten van een PHP developer inhuren via Covadis is heel eenvoudig en transparant: tijdens een gesprek inventariseren we je wensen en eisen en op basis daarvan maken we een match met onze PHP developers. Uiteraard kijken we hierbij ook naar de benodigde skills en kennis. De PHP developers zetten zich vervolgens in voor jouw project. Tegen een vast laag tarief en op basis van nacalculatie; je betaalt dus alleen voor de uren die daadwerkelijk nodig zijn voor de klus!

Tijdelijk extra capaciteit

PHP developers van Covadis kunnen ook perfect tijdelijk worden toegevoegd aan jouw bestaande developmentteam. Heb je bijvoorbeeld tijdelijk tekort aan capaciteit? Bijvoorbeeld bij een groot project dat je snel klaar wilt hebben? Onze developers zijn flexibel en kunnen direct worden ingezet op de momenten waarop jij ze nodig hebt. Zo betaal je dus alleen voor de momenten waarop het nodig is en zit je niet vast aan afnameverplichtingen of langdurige contracten.

Covadis is in de laatste jaren hard gegroeid en dat betekent dat we altijd de juiste capaciteiten van een PHP programmeur kunnen koppelen aan jouw project. En weet je ongeveer wat je wilt, maar niet precies hoe dat gerealiseerd wordt? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij doen je graag een passend voorstel.

Ga je met developers van Covadis aan de slag? Dan ben je in ieder geval verzekerd van: 

  • Ervaren PHP developers, zodat je verzekerd bent van kwaliteit;
  • Een hoog kennisniveau en up-to-date kennis;
  • Een scherp uurtarief;
  • Een snelle start, binnen een week kunnen we aan de slag met jouw project;
  • Flexibele contracten. Ieder moment op te zeggen;
  • Flexibel op- of afschalen naar jouw wens en behoefte;
  • Volledig eigendom over de software.

Benieuwd of de PHP developers van Covadis bij jouw project passen? Neem gerust contact met ons op. We denken mee over de beste oplossing en geven je graag een vrijblijvende offerte. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.