Programmeur inhuren

Een programmeur nodig voor jouw software project? Dan is het belangrijk om een goede keuze te maken! Maar hoe herken je nou een goede programmeur? Hoe goed kun jij zijn kwaliteit en snelheid beoordelen?

Een verkeerde keuze kan veel geld kosten en een risico vormen voor je organisatie. Daarom wil je de zekerheid van een hoog kwaliteitsniveau, zonder direct de hoofdprijs te betalen.

Kortom; het kiezen van de juiste programmeur is nog niet zo makkelijk. Hopelijk kunnen wij je helpen in die keuze!

Welke programmeur moet ik kiezen?

Opties genoeg! Daar ben je misschien al wel achter. Kies je voor een freelancer? Of ga je voor outsourcing in Nederland óf het buitenland? Misschien een eigen programmeur in dienst nemen?

Freelance programmeur

Is het een relatief kleine klus? En is snelheid minder van belang? Dan is een goede freelancer vaak een prima optie.

Wordt jouw project al wat groter, complexer of langduriger? Waar een freelance programmeur op zijn eigen kennis is aangewezen, heb je bij Covadis de garantie van een organisatie vol kennis.

Daarnaast heb je ook veel meer zekerheid. Waar je bij een freelancer een probleem hebt bij drukte, ziekte of vakantie kies je bij Covadis altijd voor zekerheid. Een andere programmeur kan het direct overnemen als dat nodig is. Dat geeft rust en verzekerd je ervan dat de doorontwikkeling van jouw business niet stil komt te staan. En qua uurtarief is een programmeur van Covadis vaak nog goedkoper.

Programmeur in dienst nemen

Twijfel je of een programmeur in dienst nemen de juiste keuze is? Vraag jezelf dan het volgende af:

  • Heb ik hier in de toekomst ook genoeg werk voor?
  • Heeft één programmeur de benodigde kennis voor wat ik wil ontwikkelen?
  • Is één programmeur voldoende om snel te kunnen ontwikkelen?

Is het antwoord op deze vragen 'ja'? Dan kan dit een goede oplossing zijn.

Gaat het om periodieke doorontwikkeling? Vind je het belangrijk om snel door te kunnen ontwikkelen? Of weet je nog niet hoe je de komende jaren gaat doorontwikkelen? Dan wil je graag je flexibiliteit behouden. Zowel qua kosten, capaciteit als kennis die je nodig hebt.

Houd er ook rekening mee dat goede programmeurs in deze tijd erg lastig te vinden én binden zijn. Trap niet in de valkuil om voor de eerste de beste programmeur te kiezen.

Outsourcing naar het buitenland

Programmeurs in het buitenland lijken vaak interessant door een aantrekkelijk uurtarief.

Heb je een project met een simpel vraagstuk? Dan is outsourcing van software development in het buitenland een optie.

Is een opdracht complexer of voor langere duur? Dan kun je in de praktijk tegen problemen aanlopen. Zo krijg je te maken met een taal- en cultuurbarrière én andere tijdzones. Deze aspecten maken de communicatie rond een project lastig, met alle gevolgen van dien voor de snelheid en het resultaat. Daarnaast blijkt in de praktijk vaak dat de kwaliteit en betrouwbaarheid een groot vraagteken is. En een geschil met een buitenlandse partij los je dan moeilijk op.

Een programmeur van Covadis

Bij Covadis zit een team van 45+ slimme koppen klaar om van jouw software project een succes te maken. Allemaal ervaren mannen en vrouwen. Zo kunnen we jou verzekeren van kwalitatieve maatwerk software.

Onze programmeurs worden veel ingehuurd voor:

  • Het ontwikkelen van nieuwe maatwerk software;
  • (Tijdelijk) extra capaciteit toevoegen aan jouw bestaande development team;
  • Doorontwikkelen of onderhouden van bestaande software;
  • Flexibele inzet wanneer jij dat nodig hebt.

Op basis van jouw vraagstuk kijken we samen naar de beste oplossing. Bij ons kun je namelijk één programmeur of een team van programmeurs, software architecten en/of testers inhuren tegen een vriendelijk tarief. Geheel afhankelijk van jouw wensen.

Kunnen wij je niet de beste oplossing bieden? Dan zijn we daar ook eerlijk over. We hechten veel waarde aan een goede relatie en werken dus op basis van wederzijds vertrouwen en tevredenheid. Daarom zit je nooit vast aan contracten en kun je direct stoppen indien gewenst.

Daarnaast zit je als opdrachtgever nooit vast aan een bepaald aantal uren. Dit is flexibel om maximaal mee te kunnen bewegen met de ontwikkelingen in jouw organisatie. Bovendien zorgen we voor helder inzicht in werkzaamheden en kosten. Zo weet je precies waar je voor betaalt als er programmeurs van Covadis voor je werken.

En de maatwerk software? Het volledige eigendom daarvan ligt bij jou! En geloof ons, dat is lang niet altijd het geval.

Aan de slag met een programmeur!

Onze programmeurs worden op diverse projecten ingezet. Hieronder zie je een greep uit onze expertisegebieden. 

programmeer technieken

Staat jouw techniek er niet bij? Geen zorgen, hier vind je de gehele lijst.

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken? 

Benieuwd naar de beste oplossing voor jou? Neem contact op met onze adviseur Chiel om vrijblijvend en gratis te sparren. Leg je vraagstuk aan hem voor. Zo krijg je een goed beeld van de beste oplossing en een indicatie van de kosten. Bel: 026-3616600 of neem contact op via het contactformulier.

Programmeur inhuren

wat kost een programmeur

Wat kost een programmeur? 

Ben je op zoek naar een ontwikkelaar voor het ontwikkelen van jouw software project? En ben je benieuwd naar het verschil tussen het inhuren of in dienst nemen van een software programmeur? In ons gratis whitepaper vergelijken we de kosten en lichten we de voor- en nadelen toe. Zo maak jij de juiste keuze!

Het whitepaper download je hier