Software kwaliteit waarborgen

Testers werken met zowel functionele als automatische tests. Als er een nieuwe toepassing of applicatie moet worden opgeleverd, moet de kwaliteit hoog zijn. Dankzij de tester is dit te waarborgen. Testers werken gestructureerd met de nieuwste testtools en hebben aan een half woord genoeg om de uitdaging te voltooien. Ze nemen maar wat graag de proef op de som.

Software testing

Onderdeel van jouw development team

Uiteraard kan een tester iedere software van jouw organisatie testen. Testers kunnen bij Covadis onderdeel zijn van een groter ontwikkelteam. Als je een ontwikkelteam inhuurt, dan bestaat het team niet per se alleen uit software developers. Ook de projectleider/analist en de softwarearchitect spelen een essentiële rol in het team. Het is mogelijk om voor een vaststaande periode de samenwerking met Covadis aan te gaan, maar Covadis is ook een geschikte partner voor een langere, duurzame relatie. Een team van Covadis kan dienen als de nieuwe ontwikkelafdeling van een organisatie, maar het kan ook een aanvulling zijn op jouw bestaande ontwikkelteam. Covadis test dus niet alleen software. We ontwikkelen toepassingen op maat, geheel passend bij jouw organisatie en delen waar nodig onze kennis.

De tester is dus een belangrijk onderdeel van een team. Het inschakelen van de capaciteiten van een tester via Covadis heeft veel voordelen: je kunt altijd rekenen op een scherp tarief, de inzet kan zowel tijdelijk als structureel zijn én je zit nergens aan vast. Je betaalt alleen voor de uren die daadwerkelijk nodig zijn om je software te testen. Onze teams met testers testen onder andere webapplicaties, mobiele applicaties, GIS-applicaties en apps.