Ontwikkelteams

Ervaar de voordelen van een eigen ontwikkelteam die de aanwezige kennis en het teamwork helemaal laten werken voor jou. Voor zowel de lange termijn als korte projecten hebben wij de juiste experts in huis. Kom bij Covadis en laat zo je eigen ontwikkelteam binnen. Het is een toegankelijke manier om voor een bepaalde of onbepaalde tijd een eigen ontwikkelafdeling te hebben.

Hoe werkt dat?

Stel het je eens voor. Je wilt jouw organisatie met goede software toepassingen klaarstomen voor meer succes in de toekomst. Een uitstekend idee dat op verschillende manieren gerealiseerd kan worden. Denk dan aan:

 • Bestaande software die aan uitbreiding, verbetering of vervanging toe is.
 • Het automatiseren van bedrijfsprocessen.
 • Een goed idee dat ontwikkeld moet worden.
 • Een uitbreiding van het bestaande ontwikkelteam van een organisatie.
 • Een tijdelijk benodigd ontwikkelteam voor een bedrijf.

Covadis komt je te hulp. In een overzichtelijk en transparant traject helpt een team jou om je doelstelling te behalen. De eerste stap in het traject wordt gezet door onze analist. Deze gaat met jou als opdrachtgever om tafel. Op basis hiervan wordt een plan opgesteld. Nadat het plan is uitgewerkt worden de stappen in sprints gerealiseerd door een team van Covadis. In dit team kunnen, naast de analist, software architecten, ontwikkelaars en testers zitten. Uiteraard hangt de samenstelling en het aantal teamleden af van de wensen van jou als opdrachtgever.

Bij de ontwikkeling van de software levert iedere sprint een werkend stuk software op. Om dat te bereiken zijn bepaalde onderdelen in het proces essentieel. Het gaat bijvoorbeeld om unit tests, automatische tests en code reviews. Tijdens de ontwikkeling is er altijd overleg over de voortgang. Op deze wijze kan een traject zo lang of zo kort zijn als nodig is. De teams van Covadis werken zowel projectmatig als op de lange termijn.

Bovendien hoeft een team niet groot te zijn. Bij tijdelijke nood staat Covadis voor jou of jouw organisatie klaar. Jij bent als opdrachtgever uiteindelijk de baas over het geheel. Dankzij onze efficiënte werkwijze en de transparante samenwerking wordt er een maximaal resultaat behaald.

Hoe werkt de samenstelling precies?

De samenstelling van een team verschilt, zoals gezegd, per opdracht. Bij Covadis geloven we in de kracht van het hebben van de juiste persoon op de juiste plek. In een optimaal team is iedereen op elkaar ingespeeld. Om de kwaliteit te bewaren steunen de teams bij Covadis op een set kernwaarden.

Dat zijn de volgende waarden:

 • Schaalbaar
 • Zelfsturend
 • Doelgericht
 • Gecertificeerd
 • Snel inzetbaar
 • Multidisciplinair

Uiteraard kan een team van Covadis indien nodig uitstekend samenwerken met het eigen personeel van jouw organisatie. Contact en samenwerking met opdrachtgevers is essentieel. Alles wordt gedaan om de start en het verdere traject van de ontwikkeling soepel te laten verlopen.

Kortom

Door in sprints te werken worden projecten in gedeeltes opgeleverd. Op die wijze komt de toepassing stukje bij beetje tot stand. Met nieuwe inzichten wordt het eindproduct steeds scherper. Op die manier wordt de software steeds beter. De feedback van de eindgebruiker blijft een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van de software. Vanaf het begin wordt in meerdere sprints telkens een nieuwe versie gelanceerd.

Voor de ontwikkeling van online software kan Covadis voor jou aan de slag. Zonder omslachtige procedures heeft Covadis al meteen het juiste team met expertise voor jou klaar staan.

Zoek contact voor meer informatie over een ‘eigen’ ontwikkelteam. Wat kan Covadis betekenen voor jouw project? Bel ons!