API’s/webservices

Een API is een ‘laag’ op een applicatie of database, die door derden kan worden aangesproken. Zo’n API kan door een externe applicatie gebruikt worden om data op te vragen of te bewerken. Eén databron kan zo op verschillende manieren gebruikt worden. De API bepaalt welke functionaliteiten of rechten een bepaalde applicatie heeft. Dit betekent dat een applicatie altijd gebruik moet maken van API om bij de databron te komen.

Covadis heeft veel ervaring met zowel het ontwikkelen als het gebruiken van API’s. We ontwikkelen ze als eindproducten, maar ook voor applicaties die we zelf ontwikkeld hebben. Heb je al een applicatie en wil je die op meerdere manieren toepassen? Dan kunnen we je daar natuurlijk ook mee helpen. Meer weten? Neem gerust contact op.

Een aanpak op maat

Onze teams worden volledig aangepast op de behoefte van onze opdrachtgevers, zowel in omvang als in specialisaties. Hiermee zorgen we altijd voor de perfecte oplossing die bijdraagt aan de groei van jouw bedrijf. 

Werkwijze

We werken altijd volgens een in overleg vastgestelde ontwikkelmethode, zoals een Agile-methode. En heb je de voorkeur voor een hybride vorm? Dan passen we onze werkwijze daar gewoon op aan. We vinden het belangrijk dat onze ontwikkelmethode helder en overzichtelijk is en werkt voor onze opdrachtgevers. Een duidelijke manier van werken zorgt immers ook voor een duidelijk resultaat

Prettige voordelen

Het intellectuele eigendom van de software ligt altijd bij onze klanten. Daarnaast merk je onze flexibiliteit op alle fronten, ook als het gaat om snel schakelen. We kunnen binnen een week een compleet team én plan voor je klaar hebben staan.

Wil je meer weten over API's/weservices ontwikkeling door Covadis? Neem dan vandaag nog contact met Covadis op via 026-361 6600 of info@covadis.nl.