Database ontwikkelen

Content mag dan king zijn, data is baas. In ons werk draait het toch grotendeels om data. Data wordt opgeslagen in databases, zoals SQLServer, Oracle, MySQL, PostgreSQL of een NoSQL-database als MongoDB. Deze data kan vervolgens weer beheerd, geanalyseerd en gepresenteerd worden met een applicatie. Door jouw database onderdeel uit te laten maken van je eigen software of te gebruiken voor de automatisering van bedrijfsprocessen, kan de data maximaal renderen. 

Hoe een database is ingericht, heeft heel veel invloed op de prestaties van een applicatie. Als je dit op een slimme manier doet, dan werkt de software sneller. Je kunt een database al voor de ontwikkeling inrichten op basis van het datamodel, maar je kunt de database ook automatisch in laten richten op basis van de code en het domeinmodel. Dit noemen we het code-first-principe.

Covadis heeft veel ervaring met het opzetten, inrichten en configureren van verschillende soorten databases. We doen dit ook graag voor jou, zodat je zeker weet dat je een goede basis hebt om je bedrijf verder te laten groeien.

Database programmeurs inhuren?

Wil je aan de slag met een eigen database als onderdeel van jouw eigen software of gekoppeld met jouw belangrijkste pakketten/ processen? Bij Covadis zitten 50+ experts voor je klaar. Ze hebben al heel wat applicaties ontwikkeld en processen geautomatiseerd waarbij de database een belangrijk onderdeel is. Die kennis en ervaring vertaalt zich in een duurzame database. Door een goede basis neer te zetten, ben je altijd verzekerd van een stabiele omgeving die in de toekomst ook weer makkelijk verder te ontwikkelen is. 

Aan de slag met jouw database!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van het laten ontwikkelen van een database? Onze adviseur Chiel helpt je graag verder. We hebben al vele databases mogen bouwen, dus we helpen jou met die kennis ook graag verder. Zo geven we je graag vrijblijvend duidelijkheid over de beste manier, de werkwijze en een indicatie van de kosten. 

Neem gerust contact op door te bellen naar 026 361 6600 of vul het contactformulier in. 

Database programmeur