GIS

Bedrijven die gebruik maken van Geografische Informatie Systemen (GIS) staan tegenwoordig voor de nodige uitdagingen. Het is voor hen essentieel dat geografische datagegevens inzichtelijk en makkelijk te beheren zijn. Standaard GIS-applicaties zijn vaak geen ideale oplossing. Deze zijn veelal log, complex, duur en niet altijd online beschikbaar. Dat kan beter en dat is precies wat softwarebedrijf Covadis uit Doetinchem doet.

Standaard GIS-applicaties

GIS-applicaties worden door steeds meer organisaties gebruikt. Toch werken deze applicaties vaak niet op een gebruiksvriendelijke manier. Bepaalde aspecten werken anders dan je zou willen.

GIS-applicaties draaien niet altijd online, terwijl je ze overal zou willen aanroepen via internet. Daarbij ontwikkelen bijna alle leveranciers van GIS-software standaard applicaties.

Deze zijn vaak:

  • Log en groot
  • Ouderwets
  • Complex
  • Duur

Dit kan allemaal een stuk makkelijker en voordeliger. En dat is precies wat we doen bij Covadis.

GIS-software op maat

Covadis ontwikkelt GIS-applicaties op maat. De applicatie doet alleen wat jij wil en het werkt op de manier waarop jij wil dat het werkt. De GIS-toepassingen die door Covadis ontwikkeld zijn, werken online en zijn vanuit één bron op ieder device bereikbaar, overal ter wereld.

GIS Koppelen

Bij Covadis doen we er niet moeilijk over om de GIS-software te koppelen aan de bestaande software en systemen in jouw bedrijf. Dit betekent dat er in jouw organisatie niets aangepast hoeft te worden en dat medewerkers geen tijdrovende cursussen nodig hebben. De nieuwe GIS-software werkt direct en vloeiend mee in de bedrijfsprocessen. Dat kan alleen bij Covadis.

Maatwerk ontwikkelaars

Druk de kosten

We zorgen altijd voor de perfecte oplossing die bijdraagt aan de groei van jouw bedrijf. Dit doen we met teams die volledig worden aangepast op de behoefte van onze opdrachtgevers, zowel in omvang als in specialisaties. En ook nog eens tegen een vriendelijke tarief.

Werkwijze

Een duidelijke manier van werken zorgt voor een duidelijk resultaat. En als dat ergens belangrijk is, dan is het wel voor de ontwikkeling van GIS- applicaties. Daarom werken we altijd volgens een in overleg vastgestelde ontwikkelmethode, zoals een Agile-methode. En heb je de voorkeur voor een hybride vorm? Dan passen we onze werkwijze daar gewoon op aan. We vinden het belangrijk dat onze ontwikkelmethode helder en overzichtelijk is en werkt voor onze opdrachtgevers.

Al 15 jaar ervaring in GIS

Covadis heeft al ruim vijftien jaar ervaring met GIS. Dit heeft niet alleen als voordeel dat we een grote hoeveelheid GIS-specialisten in de gelederen hebben. Het betekent ook dat we snel en voordelig leveren. Door onze jarenlange ervaring hebben we veel kennis van standaard frameworks waar we snel jouw wensen mee realiseren. Heb je een maatwerk GIS-applicatie nodig voor in jouw onderneming? Geen probleem, want dat kan Covadis. Bovendien kan Covadis ook het gehele onderhoud voorzien. Voor vragen zijn we met onze klantgerichte houding altijd bereikbaar.

Bespreek de mogelijkheden

Zoek jij een GIS-applicatie voor het beheer van vastgoed, de openbare ruimte of welke reden dan ook? Neem dan contact op met Covadis via info@covadis.nl of 026-3616600.