Koppelingen

Door applicaties en databronnen met elkaar te koppelen, kan data automatisch van de ene naar de andere bron overgezet worden. Hierdoor hoeven gegevens niet dubbel ingevoerd worden. Zodra je dan ergens gegevens invoert, komen deze via de koppeling realtime in een andere applicatie of databron terecht.

Zo’n koppeling kan tot stand worden gebracht door een API of webservice. Ook kan hiervoor bijvoorbeeld een Enterprise Service Bus gebruikt worden. Hiermee wordt de communicatie tussen aanbieders en afnemers van data mogelijk gemaakt.

Covadis heeft in de afgelopen jaren voor veel opdrachtgevers koppelingen ontwikkeld. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Timetell < - > Exact
  • Administratieve applicatie <-> Easytravel
  • Enterprise Service Bus <-> Sharepoint
  • Routeplanner <-> Mantis

Druk de kosten

Onze teams worden volledig aangepast op de behoefte van onze opdrachtgevers, zowel in omvang als in specialisaties. Hiermee zorgen we altijd voor de perfecte oplossing die bijdraagt aan de groei van jouw bedrijf. Dit doen we ook nog eens tegen een vriendelijk tarief.

Werkwijze

We werken altijd volgens een in overleg vastgestelde ontwikkelmethode, zoals een Agile-methode. En heb je de voorkeur voor een hybride vorm? Dan passen we onze werkwijze daar gewoon op aan. We vinden het belangrijk dat onze ontwikkelmethode helder en overzichtelijk is en werkt voor onze opdrachtgevers. Een duidelijke manier van werken zorgt immers ook voor een duidelijk resultaat

Prettige voordelen

Het intellectuele eigendom van de software ligt altijd bij onze klanten. Daarnaast merk je onze flexibiliteit op alle fronten, ook als het gaat om snel schakelen. We kunnen binnen een week een compleet team én plan voor je klaar hebben staan. 

Wil je meer weten over maatwerk koppelingen door Covadis? Neem dan vandaag nog contact met Chiel Pas op via 026-361 6600 of info@covadis.nl.