iOS- en Android-apps

iOS- en Android-apps laten maken

Is er binnen jouw bedrijf het idee om een iOS- of Android-app te laten ontwikkelen? En ben je op zoek naar een softwarepartij die dit voor jou kan realiseren? Covadis adviseert je vrijblijvend en kan je gehele traject begeleiden. Vanaf je idee tot aan het concept, de ontwikkeling, het onderhoud en de optimalisatie.

Gebruiksvriendelijk en doeltreffend

Als ervaren hybride en native app ontwikkelaar zetten we voor jou graag een helder plan uiteen. Omdat mobiele apparaten te maken hebben met bepaalde beperkingen, moeten mobiele applicaties slim ontworpen worden. Ze moeten gebruiksvriendelijk en doeltreffend zijn. Of je gebruiker nu op een Iphone, Android, HTC of LG telefoon of tablet zit, daar wil je helemaal niet over nadenken. Laat dat maar aan ons over.

Tarief en werkwijze

We zorgen altijd voor de perfecte oplossing die bijdraagt aan de groei van jouw bedrijf. Dit doen we met teams die volledig worden aangepast op de behoefte van onze opdrachtgevers, zowel in omvang als in specialisaties. En ook nog eens tegen een zeer aantrekkelijk tarief van 73 euro per uur.

Helder werkproces

Een duidelijke manier van werken zorgt voor een duidelijk resultaat. Daarom werken we altijd volgens een in overleg vastgestelde ontwikkelmethode, zoals een Agile-methode. En heb je de voorkeur voor een hybride vorm? Dan passen we onze werkwijze daar gewoon op aan. We vinden het belangrijk dat onze ontwikkelmethode helder en overzichtelijk is en werkt voor onze opdrachtgevers.

Aangename voordelen

Het intellectuele eigendom van de app ligt altijd bij onze klanten. Daarnaast merk je onze flexibiliteit op alle fronten, ook als het gaat om snel schakelen. We kunnen binnen een week een compleet team én plan voor je klaar hebben staan.

Wil je meer weten over app ontwikkeling door Covadis? Neem dan vandaag nog contact met ons op via 026-361 6600 of info@covadis.nl.