Mobiele app laten maken

iOS- en Android-apps op maat gemaakt

Is er binnen jouw bedrijf het idee om een iOS- of Android-app te laten ontwikkelen? En ben je op zoek naar een softwarepartij die dit voor jou kan realiseren? Covadis adviseert je vrijblijvend en kan dit hele traject samen met jou oppakken. Vanaf het concept tot aan de realisatie en doorontwikkeling; we hebben genoeg specialisten in huis om snel te kunnen starten met jouw nieuwe mobiele app! 

Gebruiksvriendelijk en doeltreffend

Als ervaren hybride en native app ontwikkelaar zetten we voor jou graag een helder plan uiteen. Omdat mobiele apparaten te maken hebben met bepaalde beperkingen, moeten mobiele applicaties slim ontworpen worden. Ze moeten gebruiksvriendelijk en doeltreffend zijn. Of je gebruiker nu op een iPhone, Android, OPPO of LG telefoon of tablet zit, daar wil je helemaal niet over nadenken. Laat dat maar aan ons over.

Tarief en werkwijze

We zorgen altijd voor de perfecte oplossing die bijdraagt aan de groei van jouw bedrijf. Dit doen we met teams die volledig worden aangepast op de behoefte van onze opdrachtgevers, zowel in omvang als in specialisaties. En ook nog eens tegen een vriendelijk tarief. Op basis van jouw wens kijken we wat ervoor nodig is om jouw nieuwe app zo goed en efficiënt mogelijk te realiseren. 

Helder werkproces

Een duidelijke manier van werken zorgt voor het beste resultaat. Daarom werken we altijd volgens een in overleg vastgestelde ontwikkelmethode, zoals een Agile-methode. En heb je de voorkeur voor een hybride vorm? Dan passen we onze werkwijze daar gewoon op aan. We vinden het belangrijk dat onze ontwikkelmethode helder en overzichtelijk is en werkt voor onze opdrachtgevers.

Jouw ervaren app ontwikkelaar

Je hebt waarschijnlijk grootste plannen voor jouw nieuwe app. Een betrouwbare partner met de juiste ervaring is dan belangrijk! Gelukkig zitten bij Covadis veel knappe koppen met een hoop ervaring. Zo hebben we bijvoorbeeld de volgende apps opgeleverd: 

Kelderklasse app - Dé app vol met vermakelijke foto's en video's uit de amateur voetbalcompetitie, ingestuurd door de gebruikers zelf. 

Heppie-de-Peppie appEen app waarmee iSeleQt inzicht krijgt in het werkgeluk van medewerkers bij werkgevers. Alles met als doel om het werkplezier en de productiviteit te verhogen. 

Concrymote app - Met deze app voor Concrefy is de voortgang van een bouwproject snel en eenvoudig te controleren via een mobiele app op de bouwplaats. Zo kun je bijvoorbeeld realtime de druksterkte zien van vers gestort beton. 

 

Naast mobiele apps ben je bij ons ook aan het juiste adres voor de (door)ontwikkeling van maatwerk webapplicaties.

 

Aangename voordelen

Het intellectuele eigendom van de app ligt altijd volledig bij jou. Daarnaast merk je onze flexibiliteit op alle fronten, ook als het gaat om snel schakelen. We kunnen binnen een week een compleet team én plan voor je klaar hebben staan.

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

Wanneer je een app laat ontwikkelen, wil je er zeker van zijn dat deze helemaal aansluit op jullie wensen. De juiste partner is daarvoor cruciaal. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? En zou je graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen? Neem gerust contact op met onze adviseur Chiel en plan een moment in!

Bel gerust 026-361 6600 of stuur een mailtje naar info@covadis.nl.