Inhuren Covadis ontwikkelteam

Vergroot je kennis en capaciteit

Heb jij het gevoel dat de ambities van je organisatie niet haalbaar zijn? Dat kan komen door een tekort aan technisch personeel. Te weinig capaciteit kan gevolgen hebben in de organisatie. De time to market duurt langer, de stress op de werkvloer loopt op en deadlines worden gemist. Door de drukte is de kennis van software niet up-to-date en zijn technische ontwikkelingen lastig bij te houden. Herken jij je daarin? Dan is het tijd voor de hulp van Covadis.

Wie is Covadis?

Covadis biedt uitkomst. Het softwarehuis uit Doetinchem bestaat uit vijftig slimme ontwikkelaars en is al sinds 2005 een kwalitatief hoogwaardige dienstverlener. Covadis levert softwarebedrijven ondersteuning met actuele technische kennis en extra ontwikkelaars. Covadis is zo een verlengstuk van een organisatie of levert tijdelijk capaciteit bij gehele projecten. Dit bespaart de opdrachtgever direct in tijd en kosten.

Externe trends

Talent is tenslotte schaars op de arbeidsmarkt. De scholing van startende medewerkers sluit niet altijd aan op de praktijk. Daarbij kost het tijd en moeite om de kennis van de nieuwste technologische ontwikkelingen op peil te houden. Dit alles kan de oplevering vertragen waardoor deadlines niet gehaald worden. Covadis biedt uitkomst als verlengstuk van jouw organisatie. Onze ontwikkelaars realiseren complete eindproducten, modules en apps inclusief monitoring en proactief onderhoud.

  • Een scherp tarief, je betaalt alleen de afgenomen uren zonder onaangename verrassingen.
  • Een hoog kennisniveau van softwaretechnieken. We beschikken over de actuele knowhow.
  • Schaalbaarheid, Covadis schaalt de inzet van de teams naar behoefte op en af.
  • Covadis werkt flexibel. We draaien mee als onderdeel of opereren geheel autonoom.

Loop jij hier tegen aan?

Dat lossen wij voor je op!

Het is lastig om geschikt personeel te vinden.

Waarom zou je daar zelf veel tijd en middelen in willen steken, als de kennis bij Covadis per direct beschikbaar is? Laat ontwikkelaars van Covadis al dan niet tijdelijk meedraaien om de capaciteit te verhogen. Het ontwikkelen van een eindproduct of een module kan door Covadis gedaan worden.

Er zijn te weinig medewerkers om de piekmomenten op te vangen. Hierdoor worden inkomsten gemist en deadlines niet gehaald.

Laat een ontwikkelteam van Covadis meedraaien met jouw organisatie. Hierdoor vang je de drukte op, blijven klanten tevreden en pak je de maximale omzet. Je zit bij ons bovendien niet vast aan langdurige contracten.

Het is niet mogelijk om altijd ieder vraagstuk intern op te lossen. Daar komt bij dat de technologie zich sneller ontwikkelt dan de interne kennis bij kan houden. Waarom zou je zelf het wiel uitvinden?

Covadis heeft de benodigde kennis, techniek en frameworks direct beschikbaar. Bovendien werkt Covadis voordelig en met korte lijnen.

Groei van jouw organisatie blijft uit omdat de time to market te lang is. Dit kan leiden tot ontevreden klanten.

Laat een ontwikkelteam van Covadis tijdelijk of langdurig meedraaien in jouw organisatie. Met de extra capaciteit worden processen geoptimaliseerd en softwareproducten efficiënt opgeleverd.

Referenties

Covadis speelt soepel in op de behoefte van de klant en denkt proactief mee in het proces.

Arno Hoeve - Directeur Skyliner

Jarenlange samenwerking tot volle tevredenheid.

Berry Velthuis - Directeur Obelink

Een goed partnership tussen twee bedrijven, zodat NieuweStroom zijn ambities kan waarmaken.

Erik Veer - Manager energy development NieuweStroom

Impact

  • Deadlines worden gehaald en processen geoptimaliseerd.
  • Jouw ontwikkelteam werkt efficiënter en heeft de tijd om alle kwaliteitseisen te behalen.
  • De time to market is verkort en er wordt meer opgeleverd.
  • Covadis is beschikbaar als sparringpartner en flexibel inzetbaar waar nodig.

Kunnen wij je helpen?

Covadis B.V.
Expeditieweg 6A
7007 CM Doetinchem
Telefoon: 026-3616600
E-mail: info@covadis.nl