Nieuws

Hier leest u de berichten van en over Covadis. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.


 • Team Covadis winnaar teamklassement The Night Run 2018

  Govadis, sportclub van Covadis, is als winnaar uit de bus gekomen tijdens The Night Run 2018. Het team heeft de eerste plek bemachtigd in het teamklassement op zowel de 5 als de 11,5 kilometer. Lees hier een uitgebreid verslag over dit evenement. »

  Lees meer

 • Covadis naar SDD Conference

  Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen neemt Covadis met een aantal collega’s deel aan de conferentie Software Design & Development. Gedurende vijf dagen in mei worden zeer interessante onderwerpen behandeld.

  Lees meer

 • Thema Security behandeld tijdens kennissessie

  Tijdens de kennissessie van deze maand is het thema Security behandeld. Een spreker van de OWASP Foundation vertelde onder meer over onderwerpen als de OWASP Top 10 en Dependency checking. Wellicht komt dit thema ook terug tijdens de grootschalige externe kennissessie die binnenkort gepland staat.

  Lees meer

 • De avonturen van Covadis op Instagram

  Bij Covadis gebeurt een heleboel en dit willen we dan ook graag met iedereen delen. Wij zijn vanaf nu ook te volgen op Instagram!

  Lees meer

 • Innovatielab van Covadis levert winnaar Codefest 2018

  Op 28 en 29 maart vond het evenement CodeFest plaats op het RijnIJssel-college in Arnhem. CodeFest is een 24 uur durende hackathon waarbij studenten applicatieontwikkeling met een team een applicatie moeten ontwikkelen

  Lees meer

 • Microsoft Azure steeds meer ingezet

  De diensten van het Microsoft Azure Platform worden bij steeds meer projecten van Covadis ingezet. Bij de ontwikkeling van software voor onze klanten hechten we veel waarde aan zaken als flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid. Juist deze aspecten bieden grote voordelen bij Microsoft Azure.

  Lees meer

 • Covadis organiseert grootschalige kennissessie

  Binnenkort organiseert Covadis een gratis, grootschalige technische kennissessie met inspirerende sprekers over actuele, interessante onderwerpen.

  Lees meer

 • Welke projectleider Innovatielab complementeert win-win-winsituatie?

  Het Innovatielab is de R&D-afdeling van Covadis. Dit is een dynamische en uitdagende omgeving waar verschillende partijen het beste in elkaar naar boven halen. Covadis zoekt een projectleider Innovatielab die er voor zorgt dat opdrachtgevers, opleidingen en Covadis elkaar complementeren.

  Lees meer

 • Inschrijvingen stromen binnen voor The Night Run in Nijmegen

  Op vrijdagavond 13 april neemt sportclub Govadis deel aan the Night Run in Nijmegen. Inmiddels hebben al meer dan 30 topatleten zich aangemeld om door de verlichte binnenstad van Nijmegen te lopen.

  Lees meer

 • 3,141592653 – Pi-dag!

  14 maart is het internationale Pi-dag. Bij Covadis staan we dan ook even stil bij dit getal. Verder kwamen wij er achter dat Pi ook nog eens veel invloedrijker is dan we dachten.

  Lees meer

 • Ontwikkeling interface neuraal netwerk

  Momenteel wordt door ons Innovatielab een interface ontwikkeld die communiceert met een neuraal netwerk. Dit neurale netwerk is het resultaat van een reeds eerder uitgevoerd onderzoek door deze R&D-afdeling van Covadis. De interface wordt ook gebruikt om het netwerk te configureren.

  Lees meer

 • AVG | Algemene verordening gegevensbescherming

  Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dit betekent meer verantwoordelijkheid voor organisaties en meer rechten voor de gebruiker.

  Lees meer

 • Covadis zoekt support medewerker/tester

  Covadis needs support! Wij zijn op zoek naar een support medewerker/tester die altijd de juiste hulp weet te bieden. Bij Covadis bieden we namelijk support, beheer en onderhoud van de door ons ontwikkelde software en applicaties.

  Lees meer

 • Betoningenieurs enthousiast over Covadis-hackathon

  De creatieve en innovatie oplossingen die zijn bedacht tijdens de hackathon van vorige week zijn met veel enthousiasme ontvangen door de betoningenieurs van B|A|S. In dit artikel lees je alles over het verloop van de hackathon en de mooie resultaten die het heeft opgeleverd.

  Lees meer

 • Hackathon bij Covadis | Altijd een creatieve oplossing

  Tijdens een hackathon werken verschillende teams aan nieuwe ideeën en toepassingen voor een opdrachtgever. Op basis van een probleemstelling wordt een opdracht geformuleerd waar elk team bestaande uit softwareontwikkelaars, -programmeurs, vormgevers, analisten en projectleiders mee aan de slag gaat.

  Lees meer

 • Enorme versterking voor Innovatielab

  Het Innovatielab van Covadis heeft in februari een flinke impuls gekregen. Maar liefst vier talenten zijn ons Innovatielab komen versterken. Deze ontwikkelaars gaan aan de slag om nog meer kennis op te doen over onderwerpen als Microservices, Azure en IoT.

  Lees meer

 • Dorstmelder voor planten ontwikkeld tijdens CoderDojo Groenlo

  Tijdens de CoderDojo van afgelopen zaterdag in Groenlo is er een dorstmelder voor planten ontwikkeld. Dit apparaatje kan precies vertellen wanneer het tijd is om je plant water te geven. De deelnemers hebben een aantal basisprincipes geleerd in de wereld van softwareontwikkeling.

  Lees meer

 • Opdrachtgever Covadis in de media

  EasyEnergy en NieuweStroom schudden de energiemarkt op met hun nieuwe concept: energie voor inkoopprijs, eerlijk en transparant met volledige contractvrijheid. Covadis ontwikkelt een groot deel van de software achter deze bedrijven. Deze week weer volop media aandacht voor deze nieuwe spelers.

  Lees meer

 • All you need is Covadis!

  Valentijnsdag, de dag om anoniem of minder anoniem te vertellen dat je iemand leuk/interessant vindt. Bij Covadis laten we graag blijken hoeveel waarde wij hechten aan onze relaties, medewerkers en mede-atleten.

  Lees meer

 • Covadis verwelkomt analist en projectmanager Nikola

  Nikola is de nieuwste aanvulling op het team van Covadis. Als analist en projectmanager is zij een belangrijke schakel tussen de opdrachtgevers en het team van ontwikkelaars. Haar vijftien jaar aan ervaring als onder andere applicatiebeheerder, projectmanager en tester komen daarbij goed van pas.

  Lees meer

 • Topklassering Govadiaan tijdens Midwinter Marathon Apeldoorn

  Team Govadis, sportclub van Covadis, heeft zich weer van haar beste klant laten zien. Er is een topprestatie geleverd tijdens de Midwinter Marathon in Apeldoorn.

  Lees meer

 • IoT klantcase onderwerp kennissessie

  Tijdens een inspirerende kennissessie is afgelopen week een klantcase gepresenteerd. Er is gesproken over technieken en plannen voor verdere ontwikkeling van de software.

  Lees meer

 • Pilot BigData in combinatie met Azure Service Bus van start

  Voor onze opdrachtgever NieuweStroom is een BigData-pilot van start gegaan waarbij miljarden datatransacties plaatsvinden. Middels de Azure Service Bus worden deze gegevens gekoppeld aan informatie uit andere systemen en aangeboden aan het klantportaal.

  Lees meer

 • Geslaagd IoT-project eindresultaat afstudeerstage Jeffrey

  Jeffrey heeft met zijn IoT-project zijn afstudeerstage succesvol afgerond. Met een HBO diploma Informatica op zak kan hij meteen bij ons aan de slag als ontwikkelaar. De afstudeerstage is uitgevoerd binnen het Innovatielab van Covadis. IoT is op dit moment een actueel onderwerp in het Innovatielab.

  Lees meer

 • Covadis op zoek naar Agile Tester

  Voor diverse projecten zijn wij hard op zoek naar versterking in allerlei soorten en maten. Zo zijn wij onder andere op zoek naar een echte testbaas voor onze SCRUM-teams.

  Lees meer

 • Govadianen trotseren winter

  Sportclub Govadis blijft in beweging tijdens de winter! Lees hier alles over de activiteiten rondom de sportclub van Covadis.

  Lees meer

 • Introductie Innovatielab Covadis

  Ons Innovatielab is een extra service voor onze opdrachtgevers. Het kan ingezet worden voor ideeën over nieuwe toepassingen, waarvoor de inzet van nieuwe technieken vereist kan zijn. Hier worden talenten ingezet om kennis te maken met de nieuwste technieken op het gebied van softwareontwikkeling.

  Lees meer

 • Opdrachtgever ConnectedGreen op de vakbeurs

  Vorige week is het in samenwerking met Covadis ontworpen ConnectedGreen-systeem gepresenteerd tijdens de jaarlijkse Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg. Zowel de sensoren als de bijbehorende software zijn positief ontvangen door de vele bezoekers van de vakbeurs.

  Lees meer

 • Covadis verwelkomt Aafke & Johan

  In december heeft Covadis zich versterkt met Aafke en Johan. Zij gaan zich onder andere bezighouden met het organiseren van kennissessies, hackatons en het ondersteunen van het innovatielab. Zo zijn de voorbereidingen voor de volgende externe kennissessie in het nieuwe jaar al in volle gang!

  Lees meer

 • Covadis verwelkomt kwaliteitsmedewerker Niels

  Onlangs is Niels bij Covadis aan de slag gegaan als kwaliteitsmedewerker/tester. Hij zorgt er samen met zijn directe collega’s voor dat de kwaliteit van onze applicaties hoog blijft.

  Lees meer

 • Covadis in de media

  Dinsdag 5 december stond Covadis in de rubriek Aan de bak! in de Gelderlander. Aan de Bak! brengt vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar en dat is nu net wat we bij Covadis hard nodig hebben.

  Lees meer

 • Govadis levert topprestatie tijdens de 21ste editie van Montferland Run!

  Op zondag 3 december heeft het team van sportclub Govadis een geweldige prestatie neergezet tijdens de 21ste editie van de Montferland Run. 32 Govadianen hebben de extreme kou en regen getrotseerd om de 7,5 of 15 kilometer te lopen door het prachtige gebied van Montferland.

  Lees meer

 • Grote Govadis-ploeg trekt naar ’s-Heerenberg voor Montferlandrun

  Sportclub Govadis trekt met grote ploeg de bergen in tijdens de Montferlandrun op zondag 3 december. 32 topatleten van deze sportclub doen een greep naar een podiumplek.

  Lees meer

 • Covadis verwelkomt nieuwe senior .NET ontwikkelaar

  Met de komst van Nick heeft Covadis wederom een schat aan kennis en ervaring binnengehaald. Deze senior .NET ontwikkelaar is een aanwinst voor onze ontwikkelteams èn voor onze Govadis triatlonteams.

  Lees meer

 • Ontwikkelteam presenteert klantcase tijdens inspirerende kennissessie

  Iedere eerste vrijdag van de oneven maanden staat de lunch bij Covadis in het teken van een kennissessie. Dit keer kwam één van de ontwikkelteams van Covadis aan het woord om een klantcase en bijbehorende uitdagingen te presenteren.

  Lees meer

 • Covadis sponsort CoderDojo Groenlo

  Kinderen op een jonge leeftijd enthousiasmeren voor programmeren, dat is waar CoderDojo zich voor inzet. Een initiatief dat Covadis graag steunt.

  Lees meer

 • Govadis trotseert strong viking parcours tijdens halve van Doetinchem

  Zondag 29 oktober liepen de topatleten van sportclub Govadis een thuiswedstrijd. Tijdens de 33e editie van de Doetinchemse halve marathon liepen zo’n twintig Govadianen 7,5 kilometer of 21,1 kilometer door het Achterhoekse landschap.

  Lees meer

 • Covadis viert mijlpaal van 25 medewerkers

  We hebben de mijlpaal van 25 medewerkers bereikt. Je wil niet weten hoe veel meter toiletpapier 25 mensen kunnen verbruiken, hoe veel koppen koffie 25 mensen drinken en hoe veel boterhammen 25 mensen kunnen eten!

  Lees meer

 • Student applicatieontwikkeling vult ontwikkelteam Covadis aan

  De nieuwste aanwinst voor het team van Covadis is Thymon. Deze geboren technicus volgt een opleiding om softwareontwikkelaar te worden en komt tijdens zijn stage de scrumteams van Covadis versterken.

  Lees meer

 • Frontend specialisten zorgen voor verbreding dienstverlening

  Met de komst van frontend specialisten verbreden we onze dienstverlening. Omdat we deze kennis nu zelf in huis hebben, kunnen we nóg sneller schakelen.

  Lees meer

 • 66.000 iepen gecontroleerd met GIS-applicatie

  Van april tot oktober maakt de Stichting Iepenwacht gebruik van een door ons ontwikkelde GIS-applicatie. Met behulp van deze applicatie worden alle iepen in het Friese landschap systematisch gecontroleerd op iepziekte.

  Lees meer

 • Student applicatieontwikkeling versterkt team Covadis

  Met de start van het nieuwe schooljaar verwelkomt Covadis stagiair Jos. Jos is de Benjamin van het stel en loopt het komende half jaar mee met onze scrumteams.

  Lees meer

 • 10 nieuwe werkplekken bij Covadis

  Steeds meer collega’s zoeken het hogerop. Vanaf volgende maand nemen we opnieuw nieuwe kantoorruimte in gebruik.

  Lees meer

 • Run op Govadis na topprestaties Posbankloop

  Na de topprestaties van team Govadis tijdens de Posbankloop is er een ware run ontstaan op Sportclub Govadis. Volgend jaar moeten er niet één, maar twee podiumplaatsen verdedigd worden.

  Lees meer

 • Succesvolle samenwerking leidt tot nieuw project

  Covadis verwelkomt ConnectedGreen als nieuwe opdrachtgever. Voor bedenker René Voogt, met wie we al sinds 2005 succesvol samenwerken, gaan we een applicatie ontwikkelen die de wereld een beetje groener maakt.

  Lees meer

 • Govadis triatleten trotseren kou

  Afgelopen weekend sloten de triatleten van Govadis het seizoen af in Zutphen. Tijdens deze stadstriatlon werd er gezwommen in de Vispoortgracht, gefietst langs de IJssel en hardgelopen door het historische, sfeervolle centrum van Zutphen.

  Lees meer

 • Performance centraal tijdens kennissessie

  ‘Performancegericht programmeren’ was het onderwerp dat centraal stond tijdens de kennissessie begin deze maand. Iedere eerste vrijdag van de oneven maanden wisselen de softwareontwikkelaars van Covadis kennis uit over uiteenlopende technische onderwerpen op het gebied van programmeren.

  Lees meer

 • Govadis traint voor Posbankloop

  Op 24 september gaan zo’n twintig enthousiaste Govadianen van start tijdens de jaarlijks terugkerende Posbankloop. Lukt het hen dit jaar weer om een podiumplaats te behalen?

  Lees meer

 • Nieuwe huisvriend bij Covadis

  Het team van Covadis is opnieuw uitgebreid. Selwyn, wat de Engelse term is voor ‘huisvriend’, komt als ontwikkelaar de scrumteams van Covadis versterken.

  Lees meer

 • Covadoos voor 12,5-jarig jubileum

  Deze zomer bestaat Covadis 12,5 jaar. Om dit te vieren hebben we flink uitgepakt. Of beter gezegd: ingepakt.

  Lees meer

 • Govadis verlegt haar grenzen

  Govadis goes International! Afgelopen weekend kwamen de topatleten van aanvoerder Dries Vink in actie in Oostenrijk én in Doetinchem, thuisbasis van Covadis.

  Lees meer

 • Aftellen tot lancering nieuwe website

  10, 9, 8, 7... We tellen af tot de lancering van onze nieuwe website. Ben je benieuwd naar het nieuwe design? Of wil je weten welke interessante en oninteressante informatie daar te vinden zal zijn? We lichten alvast een tipje van de sluier op.

  Lees meer

 • Covadis verwelkomt nieuwe opdrachtgever Mombarg Beton

  Ook Mombarg Beton heeft zich gevoegd bij de opdrachtgevers van Covadis. Mombarg Beton maakt intern al gebruik van maatwerk software, maar heeft de wens om meer van haar bedrijfsprocessen te automatiseren. Hiervoor hebben zij Covadis als partner in de arm genomen.

  Lees meer

 • Covadis verwelkomt analist Werner

  Deze maand hebben we een rasechte Achterhoeker in ons team mogen verwelkomen. Geboren en getogen in de mooiste streek van Nederland, heeft Werner zich verbonden aan het mooiste bedrijf van Nederland.

  Lees meer

 • Covadis breidt uit met frontend ontwikkelaar

  We hebben een vreemd eentje in de bijt bij Covadis. We hebben namelijk de frontend ontwikkelaar Gé aan ons team toe mogen voegen. Hiermee is hij de eerste en de enige in zijn soort.

  Lees meer

 • Covadis pakt in voor jubileum

  De oplettende Covadis-vriend is het vast niet ontgaan: deze zomer bestaat Covadis 12,5 jaar! Een mooie gelegenheid om onze postbode weer eens op pad te sturen.

  Lees meer

 • Neuraal netwerk uitkomst afstudeerproject

  Het opleiden van jonge, talentvolle techneuten hebben we bij Covadis hoog in het vaandel staan. Daarom bieden we studenten Informatica doorlopend de mogelijkheid om ervaring op te doen in de praktijk, zo ook Kevin die zijn afstudeeropdracht bij Covadis heeft uitgevoerd.

  Lees meer

 • Covadis optimaliseert factuurcontrole

  Ook de opdrachtgevers van Covadis zijn continu in beweging en op zoek naar verbetering. In de afgelopen maanden is er, in opdracht van 12-21, hard gewerkt aan de optimalisatie van de factuurcontrole. Deze factuurcontrole is onderdeel van het eerder ontwikkelde Dashboard Leerlingenvervoer.

  Lees meer

 • Helpende Hans versterkt team Covadis

  Het team van Covadis blijft zich uitbreiden. Deze week hebben we C# ontwikkelaar Hans in ons team mogen verwelkomen.

  Lees meer

 • Covadis is Microsoft Silver Partner

  De ontwikkelteams van Covadis maken veel gebruik van Microsoft technologie. Deze technologie wordt gebruikt voor het opzetten en ontwikkelen van onze maatwerk software. Inmiddels heeft Covadis hierover veel kennis in huis en mogen we onszelf ‘Microsoft Silver Certified partner’ noemen.

  Lees meer

 • Vrouwelijke versterking Covadis

  Eindelijk hebben we bij Covadis weer een vrouw mogen verwelkomen. Roelie is de nieuwste aanwinst binnen ons team.

  Lees meer

 • Covadis begint juli actief

  Zowel de sporters als de gamers van Covadis zijn de maand juli actief begonnen. 1 juli stond de triathlon van Didam en de eerste Covadis LAN-party op de agenda.

  Lees meer

 • NieuweStroom vindt nieuwe partner in Covadis

  Onlangs heeft Covadis een nieuwe opdrachtgever mogen verwelkomen: NieuweStroom. NieuweStroom is een jonge, innovatieve leverancier van energie.

  Lees meer

 • Dries trots op Govadis

  Zondag 18 juni kwamen de topatleten van Govadis weer in actie. Dit keer werd er niet alleen hard gelopen, maar stond ook zwemmen en fietsen op het programma.

  Lees meer

 • Personeelsfeest Covadis zeer geslaagd

  Het weekend van 9 en 10 juni stond in het teken van het jaarlijkse Covadis Personeelsfeest. En een feest, dat was het zeker!

  Lees meer

 • Nieuw gezicht bij Covadis

  Het ontwikkelteam van Covadis is weer een knappe kop rijker. Hoewel zijn naam anders doet vermoeden, spreekt Frans geen Frans.

  Lees meer

 • Graafschap College loopt Roparun uit

  Covadis was dit jaar trotse sponsor van team Graafschap College Moves. Zij liepen in estafettevorm meer dan 500 kilometer van Hamburg naar Rotterdam. Wat een knappe prestatie!

  Lees meer

 • Personeelsfeest in aantocht

  Op vrijdag 9 en zaterdag 10 juni vindt het jaarlijkse personeelsfeest van Covadis plaats. Wat we gaan doen, waar we naartoe gaan en hoe we daar gaan komen, dat weet alleen de organisatie.

  Lees meer

 • Covadis sponsor team Graafschap College

  Covadis sponsort dit jaar het team ‘Graafschap College Moves’ van haar partner het Graafschap College Doetinchem, dat meedoet aan de Roparun.

  Lees meer

 • Govadis - Sportclub van Covadis

  Regelmatig is het sportteam van Covadis te vinden bij een wedstrijd in de regio. Steeds meer sportvrienden zijn ons gaan volgen en willen zich aansluiten bij deze sportieve club. Hoog tijd om het professioneel aan te pakken met een eigen sportclub: Govadis.

  Lees meer

 • Neville versterkt ontwikkelaarsteam Covadis

  Het ontwikkelaarsteam van Covadis blijft zich uitbreiden. Dit keer met de komst van Neville. Hij brengt niet één, maar twee primeurs naar Covadis.

  Lees meer

 • Covadis haalt schat aan ervaring in huis

  Deze week hebben we bij Covadis opnieuw een nieuwe collega mogen verwelkomen. Met de komst van Stefan gaat onze gemiddelde leeftijd wel wat omhoog, maar daar krijgen we dan ook een schat aan ervaring voor terug.

  Lees meer

 • Gamers en sporters Covadis in actie

  Op goede vrijdag kwamen zowel de gamers als de sporters van Covadis weer in actie. De gamers waren te vinden bij The Party, de grootste LAN-party van de Benelux. Iets verderop in het land, in Nijmegen, werkten de hardlopers van Covadis zich in het zweet tijdens The Night Run Festival.

  Lees meer

 • Covadis ontwikkelt vervoeraanvragen.nl

  Covadis werkt al jarenlang samen met 12-21, een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van doelgroepenvervoer. In deze jaren heeft Covadis al meerdere mooie projecten uitgevoerd. Vervoeraanvragen.nl is het laatste product dat Covadis voor 12-21 heeft mogen ontwikkelen.

  Lees meer

 • Kangei Chris

  Hij komt niet uit Brussels, maar heeft wel heel veel muscles. Met de komst van de ervaren ontwikkelaar Chris gaat de gemiddelde spiermassa van ons team er flink op vooruit.

  Lees meer

 • Covadis hardloopteam in actie

  Zondag 26 maart kwam het hardloopteam weer in actie tijdens de eerste editie van de Kruisberg Trailrun in Hummelo. Met ook deze keer weer nieuwe gezichten bij team Covadis.

  Lees meer

 • Covadis maakt buurt

  "Beter een goede buur dan een verre vriend". Bij Covadis gaan we voor allebei.

  Lees meer

 • Opleidingen bij Covadis

  Bij Covadis streven we altijd naar de beste, snelste en veiligste oplossingen voor onze opdrachtgevers. Om dit te kunnen doen, is het van belang dat onze ontwikkelaars op de hoogte blijven van en kunnen werken met de nieuwste technieken.

  Lees meer

 • Ontwikkelaar Mitchell bij team Covadis

  Met de komst van Mitchell hebben we een primeur. Hij is namelijk de eerste ontwikkelaar die strak in pak verscheen op zijn sollicitatiegesprek bij Covadis.

  Lees meer

 • Ontwikkeling productconfigurator

  In samenwerking met Frontis heeft Covadis een productconfigurator ontwikkeld, waarmee eenvoudig het ventilatiesysteem van een woning samengesteld kan worden.

  Lees meer

 • Covadis brengt meer verdieping aan

  Meer verdieping aanbrengen nemen we bij Covadis nu wel heel letterlijk. Om ruimte te bieden aan ons groeiende team, hebben we extra kantoorruimte in gebruik genomen op de bovenste verdieping van ons kantoorpand.

  Lees meer

 • Covadis sportploeg zoekt naam

  Het sportvirus van Covadis verspreidt zich in een razend tempo. Goede reden dus om het professioneel aan te gaan pakken en wel met een echte Covadis sportploeg. Help jij ons aan een leuke, originele, sportieve Covadis-naam voor deze sportploeg?

  Lees meer

 • Studenten ontwikkelen hun talenten

  Regelmatig biedt Covadis studenten de mogelijkheid om werkervaring op te doen of om af te studeren binnen de beroepspraktijk. De komende periode zullen Kevin en Niels deel uitmaken van het Covadis team.

  Lees meer

 • Versterking team Covadis

  Met de komst van Jits kunnen we van start gaan met de 7J’S en scoren we nog meer hits.

  Lees meer

 • Midwintermarathon Apeldoorn

  Het hardloopteam van Covadis heeft de smaak te pakken! Zondag 5 februari stond de Midwintermarathon in Apeldoorn op het programma. Menig persoonlijk record werd daar verbroken tijdens de Acht van Apeldoorn.

  Lees meer

 • Welkom bij Covadis, David

  Deze week hebben we opnieuw een collega aan ons team toe mogen voegen. Het is niet David Beckham maar deze David heeft zeker zo’n knappe kop

  Lees meer

 • Covadis ontwikkelt nieuw systeem voor B|A|S

  In de afgelopen periode hebben onze analisten en ontwikkelaars hard gewerkt aan een groot project voor B|A|S Research & Technology, een internationaal opererend betontechnologisch ingenieursbedrijf en geaccrediteerd laboratorium.

  Lees meer

 • Sportieve weken in aantocht

  Weer of geen weer: niets houdt de hardlopers van Covadis tegen! De komende weekenden zullen zij dan ook weer tijdens verschillende wedstrijden in actie komen.

  Lees meer

 • Covadis-agenda staat online

  De oplettende kijker is het niet ontgaan: er is een nieuw onderdeel toegevoegd aan onze website, waarmee je op de hoogte kunt blijven van al onze activiteiten.

  Lees meer

 • Geslaagd voor eerste MCSD examen

  Eén van onze ontwikkelaars volgt momenteel een opleidingstraject om dit certificaat te behalen en is deze week geslaagd voor zijn eerste examen.

  Lees meer

 • GeneriS werkt naar volle tevredenheid

  Met onze software willen we het leven van onze opdrachtgevers een beetje aangenamer maken. Dit deden we ook voor opdrachtgever Inspectrum. Voor dit inspectiebureau uit Velp ontwikkelde Covadis ‘GeneriS’, een generieke onderzoeks-applicatie.

  Lees meer

 • Covadis wenst je prettige feestdagen

  Het einde van het jaar 2016 is in zicht. Een mooie gelegenheid om even terug te blikken én vooruit te kijken. Het was een jaar waarin Covadis weer aan bijzondere projecten heeft gewerkt voor mooie opdrachtgevers.

  Lees meer

 • Covadis geeft iets lekkers weg

  Het gaat lekker met Covadis en daarom geven wij ook iets lekkers weg. Onder dit mom hebben wij deze week zo’n 500 taarten, kerststollen en repen chocovadis weggegeven.

  Lees meer

 • Covadis loopt hard tijdens Montferland Run

  Na weken van trainen en voorbereiden was het zover: het Covadis hardloopteam mocht weer in actie komen tijdens de Montferland Run.

  Lees meer

 • Legitiem laat import/export tool ontwikkelen voor BWB

  Covadis heeft in opdracht van Legitiem een import/export tool ontwikkeld. Deze tool is een aanvulling op de drie bestaande applicaties voor het controleren van hondenbelasting, precariobelasting en reclamebelasting.

  Lees meer

 • Covadis blijft uitbreiden

  Deze week heeft Covadis Rik mogen verwelkomen. Rik zit in het laatste jaar van zijn opleiding tot Applicatieontwikkelaar aan het Rijn IJssel in Arnhem en komt voor zijn eindstage bij Covadis werken.

  Lees meer

 • Covadis als professionele partner

  Voor veel opdrachtgevers is Covadis uitgegroeid tot een echte partner. Bij de ontwikkeling denken we denken we mee, lossen we problemen op en zorgen we voor aanvullingen op een bestaand idee.

  Lees meer

 • Covadis hardloopteam komt weer in actie

  Het volgende evenement voor het hardloopteam van Covadis doet zich alweer aan: de Montferlandrun op zondag 4 december.

  Lees meer

 • Bijzondere actie voor Look-O-Look: win een Pizza Airbed

  De herfst is in volle gang, maar Covadis blikt nog even terug op een mooie zomer. Het was een zomer van hard werken en een zomer van een uitdagend project.

  Lees meer

 • Opnieuw uitbreiding team Covadis

  Met de komst van Hermen is het team van Covadis opnieuw uitgebreid. Hermen gaat bij ons aan de slag als projectleider en zal projecten van A tot Z gaan begeleiden

  Lees meer

 • Covadis kijkt terug op geslaagd bedrijfsuitje

  Het jaarlijkse bedrijfsuitje van Covadis was wederom een succes. Dit jaar was het een dag vol actie, maar lekker eten en veel lachen mocht natuurlijk ook niet ontbreken.

  Lees meer

 • Hoe is het nu met: de hondenbelasting-app van Legitiem

  Begin dit jaar meldden we dat Covadis een vernieuwde versie van de hondenbelasting-app heeft ontwikkeld voor Legitiem. Hoog tijd om eens even stil te staan bij deze applicatie.

  Lees meer

 • Covadis haalt 2e plaats bij Posbankloop

  Wat was het een geweldige dag: het zonnetje scheen en de sfeer was goed tijdens de 22e editie van de Posbankloop. Onder aanmoediging van een fantastische groep supporters werd er een knappe prestatie geleverd.

  Lees meer

 • Covadis website vernieuwd

  Achter de schermen is er de afgelopen weken hard gewerkt om de vernieuwde website van Covadis vorm te geven. Tijdens de vele brainstormsessies zijn er mooie ideeën ontstaan en vervolgens op de website geïmplementeerd.

  Lees meer

 • Covadis ook professioneel in beweging

  Naast alle fysieke beweging blijven we ook op het gebied van kennis en vaardigheden voortdurend in beweging. Bij Covadis wordt er veel waarde gehecht aan de persoonlijke ontwikkeling en groei van de medewerkers.

  Lees meer

 • Update: Team Covadis en de Posbankloop

  Nog twee en een halve week en dan staat het hardloopteam van Covadis aan de start van de Posbankloop. Nog niets te doen? Kom ons aanmoedigen! We zijn te herkennen aan onze Covadis hardloopshirts.

  Lees meer

 • Creatieve aanvulling op team Covadis

  Deze week voegden zich niet één, maar twee nieuwe medewerkers bij het groeiende team van Covadis. Max gaat bij Covadis aan de slag als tester, Silke is de nieuwe marketing- en communicatiemedewerker van Covadis.

  Lees meer

 • Covadis ontwikkelt Ouderlogin-module

  Covadis blijft het dashboard leerlingenvervoer van opdrachtgever 12-21 uitbreiden, dit keer met de Ouderlogin-module.

  Lees meer

 • Covadis groeit: Matthias

  Ook in de zomermaanden is het alles behalve rustig bij Covadis en mochten we een nieuwe collega verwelkomen: Matthias. Matthias werkt vanaf deze week bij ons als ontwikkelaar.

  Lees meer

 • Covadis ontwikkelt online tool voor EventBranche

  De komende periode gaat het team van Covadis aan de slag voor een nieuwe klant: EventBranche. EventBranche, en het bijbehorende platform op EventBranche.nl, is hét centrale informatiepunt voor professionals in de zakelijke evenementenbranche.

  Lees meer

 • Team Covadis traint voor uitdagende Posbankloop

  Op zondag 25 september vindt de jaarlijkse Posbankloop weer plaats. En dit jaar laat het team van Covadis zien dat ook ICT'ers heel sportief kunnen zijn!

  Lees meer

 • Covadis sponsor Rijn IJssel CodeFest 2016

  Covadis sponsor Rijn IJssel CodeFest 2016. Voor programmeurs is een Codefest het uitgelezen evenement om te laten zien wat ze kunnen.

  Lees meer

 • Een nieuw gezicht bij Covadis

  Vandaag is Tom bij ons beginnen. Tom komt de komende maanden stage bij ons lopen. Hij volgt momenteel de opleiding Applicatieontwikkeling en hij gaat meewerken aan diverse mooie projecten.

  Lees meer

 • Covadis verwelkomt Jasper

  Zo rond de start van de meteorologische lente waait er ook weer een frisse wind door het team van Covadis. Vanaf gisteren is Jasper namelijk voor ons aan de slag gegaan!

  Lees meer

 • Covadis heeft 2000 likes! Daarom verloten wij een taart.

  Yes! We zijn over de 2.000 likes en dat moeten we natuurlijk vieren.

  Lees meer

 • Covadis heeft bijna 2000 likes op Facebook!

  Help jij ons naar die 2000 likes?

  Lees meer

 • Covadis bestaat 11 jaar en verwelkomt Jeffrey

  De nieuwste aanvulling op ons team is Jeffrey, die vanaf 18 januari parttime bij ons aan de slag gaat als programmeur.

  Lees meer

 • Covadis presenteert 2016-versie hondenbelasting-app

  Covadis heeft een geheel vernieuwde versie van de hondenbelasting-app voor Legitiem ontwikkeld. Deze vernieuwde app heeft dezelfde functionaliteiten als de vorige app, maar biedt daarnaast nog meer mogelijkheden.

  Lees meer

 • Covadis breidt uit!

  Het nieuwe jaar is goed begonnen voor Covadis; het team werd in de afgelopen periode uitgebreid met maar liefst twee nieuwe krachten: welkom Addick en Jordy

  Lees meer

 • Covadis pakt haar tassen - en geeft ze weg!

  Een verhuizing en een 10-jarig jubileum, en dat allebei in één jaar. Wat ons betreft reden genoeg om eens uit te pakken. Of beter gezegd: in te pakken!

  Lees meer

 • Covadis is verhuisd!

  Met ingang van 29 juni 2015 is Covadis b.v. niet langer te vinden aan de Geograaf in Duiven, maar aan de Transportweg in Doetinchem.

  Lees meer

 • Dashboard Leerlingenvervoer krijgt module Digitaal Aanvragen

  Covadis werkt al jaren samen met 12-21, een onafhankelijk bureau dat gespecialiseerd is in doelgroepenvervoer. Inmiddels heeft Covadis ook een module Digitaal Aanvragen ontwikkeld, als aanvulling op de reeds bestaande functionaliteiten.

  Lees meer