Covadis ontwikkelt vervoeraanvragen.nl

Datum: donderdag 13 april 2017

vervoeraanvragennl

Covadis werkt al jarenlang samen met 12-21, een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van doelgroepenvervoer. In deze jaren heeft Covadis al meerdere mooie projecten uitgevoerd, zoals het dashboard leerlingenvervoer en de ouderlogin-module. Vervoeraanvragen.nl is het laatste product dat Covadis voor 12-21 heeft mogen ontwikkelen.

Kosteloos

Gemeenten in Nederland kunnen kosteloos van deze dienst gebruikmaken, ook wanneer zij (nog) geen gebruik maken van het dashboard leerlingenvervoer. Ouders/verzorgers van leerlingen die in aanmerking komen voor leerlingenvervoer, kunnen op vervoeraanvragen.nl gemakkelijk en snel hun aanvraag digitaal indienen.

PDF van aanvraag

Bij deze aanvraag vullen zij alle benodigde gegevens in, zoals adressen van bestemmingen van de leerling. De aanvraag wordt als PDF-bestand naar de aanvrager en de betreffende gemeente verstuurd. Zij kunnen daarna de aanvraag in behandeling nemen. Wanneer een gemeente besluit ook gebruik te willen maken van het dashboard leerlingenvervoer, zijn de gegevens uit de aanvraag gemakkelijk over te zetten in het dashboard.