Aftellen tot lancering nieuwe website

Datum: vrijdag 25 augustus 2017

preview-nieuwe-website

Nieuwe website

Covadis is voortdurend in ontwikkeling. Regelmatig verwelkomen we nieuwe collega’s in ons team, in het najaar breidt onze kantoorruimte opnieuw uit, middels opleidingen en kennissessies houden we ons kennisniveau hoog, we zijn actief met sportclub Govadis en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het enige dat een beetje is achtergebleven bij al deze ontwikkelingen, is onze eigen website. Wij vonden het dus hoog tijd om deze in een nieuw jasje te steken.

Vormgeving

De nieuwe website krijgt een nieuwe, frisse uitstraling. Ons logo, dat vorig jaar is vernieuwd, is hiervoor als uitgangspunt genomen. Uiteraard zal er veel ‘Covadis oranje’ terug te vinden zijn. Ook de techniek achter de website is onder handen genomen en is daarmee weer helemaal van deze tijd.

Dienstverlening

Op de nieuwe website is veel informatie te vinden over onze dienstverlening. Bijvoorbeeld hoe je een eigen ontwikkelteam van Covadis in kunt zetten of hoe ontwikkelaars van Covadis je eigen ontwikkeltak kunnen ondersteunen. We vertellen uitgebreid over onze codestandaarden en hoe we met codereviews de kwaliteit van onze code kunnen waarborgen.

Oplossingen

Of het nu gaat om een webapplicaties, mobiele applicaties, het inzetten van Internet of Things of oplossingen voor een enorme hoeveelheid aan data: op de nieuwe website is terug te vinden hoe Covadis hiervoor als professionele partner ingezet kan worden. Om een goed beeld te geven van wat wij kunnen en wat wij doen, worden afgeronde projecten uitgebreid omschreven en ondersteund met heel veel beeldmateriaal. Daarbij vertellen onze opdrachtgevers over hun ervaring met Covadis en hoe onze software hun leven een stukje makkelijker maakt.

Laatste nieuws

Met de actualiteitenpagina blijf je op de hoogte van het laatste Covadis-nieuws. Daar vertellen we over technische ontwikkelingen, nieuwe medewerkers, onze sportieve prestaties, nieuwe opdrachtgevers, projecten waar we aan werken, teamuitjes etc. In de agenda is onder andere terug te vinden wanneer we kennissessies, hackathons, sportwedstrijden, verjaardagen en uitstapjes gepland hebben. De blogs worden geschreven door verschillende collega’s: analisten, architecten, ontwikkelaars en testers. Zij schrijven over onderwerpen die ons bezighouden. Dit kan zijn over een afgerond project, over nieuwe technieken, over de samenwerking met onze opdrachtgevers, maar ook over de vraag of gamen een sport is of de meest gehoorde vooroordelen over softwareontwikkelaars.

Medewerkers

Ook de medewerkerspagina wordt volledig vernieuwd. Daar vind je heel veel interessante en nog veel meer oninteressante informatie over de medewerkers van Covadis. Bijvoorbeeld hoe hoog Roel scoort op de nerdmeter, hoeveel kilometer wij hebben hardgelopen en de slechtste grap van de week. Voor de sportclub en gameclub van Covadis wordt een eigen pagina ingericht. Daar komen onder andere de aanvoerders van beide clubs aan het woord en blijf je op de hoogte van de clubactiviteiten.

Blijf ons volgen

Na weken van voorbereiding is het nu bijna zover: de livegang van de nieuwe website. We hebben alvast een tipje van de sluier opgelicht. Ben je benieuwd naar de volledige nieuwe website en wil je als eerste op de hoogte zijn als het zo ver is? Houd dan deze website, onze Facebookpagina en Twitter in de gaten!