All you need is Covadis!

Datum: woensdag 14 februari 2018

valentijnlogocovadisjpg

Liefde en waardering

Vandaag is het Valentijnsdag. Een dag om je liefde en waardering uit te spreken richting relaties, collega’s en mede-atleten. Wat maakt je dag nou mooier dan te horen hoe leuk iemand je vindt!

Bij Covadis willen we dan ook graag onze waardering uitspreken naar onze opdrachtgevers, leveranciers en andere werk gerelateerde relaties. Elke dag mogen wij weer aan de slag met de meest uiteenlopende projecten en dit doen wij met veel liefde!

Taal van de liefde

Vind jij de taal van de liefde minder interessant en houd jij je liever bezig met programmeertalen (zoals C# of PHP)? Check dan onze vacaturepagina.
Of ben jij een echte cupido die ontwikkelaars als een blok voor Covadis laat vallen? Dan ben jij wellicht de corporate recruiter die we zoeken.

Het ontstaan van iets moois.

Misschien ben je wel gek op onze dienstverlening? Lees hier alles over onze werkwijze of neem contact met ons op via info@covadis.nl, je kunt ons ook bereiken op 026-3616600. En wellicht ontstaat er wel wat moois.

Liefde voor sport

En ook als sporter (in wording) kun je ons de liefde verklaren. Nog geen lid van Govadis, de sportclub van Covadis? Bekijk de Facebookpagina of stuur een mailtje naar govadis@covadis.nl.