• Home
  • Nieuws
  • Bijzondere actie voor Look-O-Look: win een Pizza Airbed

Bijzondere actie voor Look-O-Look: win een Pizza Airbed

Datum: dinsdag 25 oktober 2016

actiewebsite-pizza-airbed-winactie

Pizza Airbed winactie

De herfst is in volle gang, maar Covadis blikt nog even terug op een mooie zomer. Het was een zomer van hard werken en een zomer van een uitdagend project.

In samenwerking met Stepfive heeft Covadis namelijk een win-actie voor Look-O-Look verzorgd. Alle verpakkingen van Look-O-Look producten werden voorzien van een speciale actiecode. Klanten konden deze actiecode invullen op de actiewebsite en direct zien of zij één van duizenden exemplaren van het Pizza Airbed gewonnen hadden. In totaal zijn er voor deze actie bijna een miljoen codes uitgegeven.

Actiewebsite

Covadis was hierbij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van deze actiewebsite, inclusief het geavanceerde trekkingsmechanisme dat de winnaars bepaalde. In de Backoffice omgeving werden diverse statistieken getoond, zoals bijvoorbeeld de winnaars, het aantal winnaars per land en het aantal ingevoerde codes.

Deze actie was in maar liefst acht landen actief en Covadis heeft er tevens voor gezorgd dat de actie in meerdere talen werd ondersteund. De actiewebsite draaide op het Azure-platform en werd ontwikkeld in .NET met SQLServer als database.