Covadis begint juli actief

Datum: donderdag 6 juli 2017

triathlon-didam

Triathlon Didam

Govadianen zijn de maand juli goed begonnen: afgelopen weekend kwamen zij weer in actie tijdens de 25e triathlon van Didam. De club van aanvoerder Dries werd vertegenwoordigd op alle afstanden: de 1/8, 1/4 en 1/2 triathlon. De Govadiaan die als eerste in actie kwam voor de halve triathlon, lag om 08.45 al in het water van de Nevelhorst. De start van de kwart triathlon volgde om 12.00 en om 13.30 waren alle Govadianen in het water, op de fiets of hardlopend rondom Didam te vinden.

Ook op deze regenachtige dag konden de sporters weer rekenen op een club trouwe Govadis-supporters. Zij zorgden bij de wissels en doorkomsten voor een extra energieboost voor de sporters. Helaas vielen zij dit jaar allemaal nét buiten het podium, maar Dries is hoe dan ook trots op zijn team.

Covadis LAN-party

Terwijl de Govadianen zich in het zweet werkten, waren de gamers van Covadis op een andere locatie actief tijdens de 24-uur-durende Covadis LAN-party. De bar boven het kantoor werd omgebouwd tot een ware arena waar op hoog niveau spellen als “Chivalry”, “Rocket League” en “Players Unknown’s Battleground” gespeeld werden.

Ook de gamers konden rekenen op voldoende publiek om de spelers aan te moedigen. Deze aanmoedigingen werden echter niet altijd opgemerkt, want de aandacht van de spelers mocht natuurlijk niet verslappen tijdens het spel. En zoals je van echte gamers mag verwachten, werd er veel ongezond gegeten en gedronken.

Zondag rustdag

Iedereen heeft de zondag gebruikt om te herstellen van dit intensieve weekend. De sporters hebben de verbrande calorieën weer aangevuld. De gamers daarentegen hebben de aangevulde calorieën kunnen verbranden.

Voor herhaling vatbaar

De Govadianen hebben de triathlon-smaak te pakken en zullen ook deelnemen aan de triathlons van Doetinchem en Zutphen. Ook de gamers waren te spreken over dit actieve weekend en de volgende Covadis LAN-party’s staan al op de agenda. Heb jij ook altijd eens 24 uur achter elkaar willen gamen? Of wil je jezelf altijd nog een keer afmatten tijdens een triathlon? Neem dan contact met ons op en doe mee!