Covadis hardloopteam in actie

Datum: donderdag 30 maart 2017

trailrun-night-run

Kruisberg Trailrun

Zondag 26 maart 2017 vond de eerste editie van de Kruisberg Trailrun plaats. Een wedstrijd waar het team van Covadis niet mocht ontbreken. Met ook deze keer weer nieuwe gezichten bij team Covadis.

Het parcours door de Kruisbergse bossen ging van start in Hummelo. Vanaf de Heksenplas werd een route van 5 of 10 kilometer afgelegd. Over steile heuvels, boomstronken en door de wildernis was deze route bepaald geen eitje. Met als kers op de taart een kilometer ploeteren door het mulle zand van de motor-crossbaan om bij de finish te komen.

The Night Run Festival

Het volgende evenement op onze agenda is The Night Run Festival op 14 april in Nijmegen. Dit hardloopfestijn laat Nijmegen in het donker van zijn mooiste kant zien. Hier zal Covadis van start gaan met een team van bijna 20 man. Medewerkers en vrienden van Covadis leggen een afstand van 5 of 11,5 kilometer af.

De drie beste tijden per afstand worden meegenomen voor het teamklassement. Wij gaan uiteraard voor een plekje op het podium! Wil jij ook meedoen met team Covadis? Meld je dan nog snel aan.