• Home
  • Nieuws
  • Covadis hardloopteam komt weer in actie

Covadis hardloopteam komt weer in actie

Datum: woensdag 2 november 2016

pfixx-solar-montferland-run

Het leek even stil rondom het hardloopteam van Covadis na de geweldige prestatie tijdens de Posbankloop. Maar stilzitten zat er zeker niet in! Het volgende evenement staat namelijk alweer op de agenda.

Montferlandrun

Op zondag 4 december zal het team aan de start van de Montferlandrun verschijnen. Deze run zal hen door het bosrijke landschap van ’s-Heerenberg, Stokkum, Beek en Zeddam leiden. De route is heuvelachtig en kent een paar uitdagende klimmetjes. Maar… na de muur van Aalbers van de Posbankloop is dit natuurlijk geen enkel probleem.

Goed doel

Met deelname aan de Montferlandrun wordt het goede doel ‘Kanjers voor Kanjers’ gesteund. Deze stichting zet zich in voor kinderen die niet kunnen, of te weinig mogelijkheden hebben om te spelen en sporten. Met het ingezamelde geld organiseren zij sportieve evenementen voor kinderen uit de regio.

Samenstelling team Covadis

De samenstelling van team Covadis staat nog niet helemaal vast. Wegens blessureleed is deelname van enkele leden nog niet zeker. Maar er is ook goed nieuws: het hardloopvirus heeft zich verder verspreid en heeft ervoor gezorgd dat het team is uitgebreid met nieuwe leden. Veel plezier met de voorbereidingen!