• Home
  • Nieuws
  • Covadis kijkt terug op geslaagd bedrijfsuitje

Covadis kijkt terug op geslaagd bedrijfsuitje

Datum: donderdag 13 oktober 2016

bedrijfsuitje-covadis-2016

 

Afgelopen weekend stond het jaarlijkse bedrijfsuitje van Covadis op het programma. Het was een dag vol actie, lekker eten en veel lachen.

 

Blauwe plekken halen

Het team van Covadis werd op een speciale missie gestuurd. Zij kropen namelijk in de huid van een Special Forces Team. Samen gingen zij een spannend avontuur tegemoet, waarbij zij als een echt team moesten samenwerken.

Voorzien van een speciale uitrusting kregen de teams een briefing van de situatie: de Russische crimineel ‘Max’ bevindt zich in het gebouw waar vermoedelijk een bom ontwikkeld is. Aan het team de taak om Max te vinden, de bom onschadelijk te maken en gijzelaars en infiltranten veilig uit het gebouw te krijgen.

Dit is natuurlijk veel makkelijker gezegd dan gedaan. Onderweg kreeg het team te maken met terroristen die, op zijn zachts gezegd, niet blij waren met de komst van het Special Forces team. Dit resulteerde in een vuurgevecht met speciale airsoft wapens. De blauwe plekken zijn nu nog zichtbaar!

Uiteindelijk zijn de teams van Covadis erin geslaagd alle terroristen uit te schakelen, de gijzelaar en infiltrant te bevrijden en hebben zij het pand levend kunnen verlaten.

Lachen, gieren en voor gek staan

Na zo’n avontuur is het natuurlijk tijd voor de nodige ontspanning. Met passend vervoer is het team weer in Doetinchem afgezet. Daar stond een heerlijke BBQ klaar en kon er even bijgetankt worden voor het avondprogramma.

‘s Avonds ging het team van Covadis de strijd met elkaar aan met het spel ‘alles mag op zaterdag’. Al gauw lag iedereen op de grond letters uit te beelden en stonden zij liedjes te playbacken. Dit leverde natuurlijk de nodige hilarische beelden op.

Al met al is het een zeer geslaagde dag geweest. Voor de feestcommissie de zware taak om het volgende uitje te overtreffen. Maar voor nu is er nog genoeg om over na te praten.