Covadis maakt buurt

Datum: donderdag 23 maart 2017

goede-buur

Bij Covadis zetten we ons dagelijks in om het leven van onze opdrachtgevers een beetje mooier te maken. Voor de meeste van hen zijn wij al jarenlang een partner en dit partnerschap kenmerkt zich door een langdurige, intensieve samenwerking. Onze opdrachtgevers zitten door het hele land: van Limburg tot Friesland en van Zuid Holland tot Overijssel.

Goed buur én verre vriend

Anderhalf jaar na onze verhuizing naar Doetinchem zijn we eindelijk over onze mensenvrees heen. Hoog tijd dus om eens kennis te maken met onze buren. Onder het motto “beter een goede buur én een verre vriend” hebben we ons voorgesteld bij onze buren, zoals garages, vloerspecialisten, webbureaus, marketingadviseurs en bouwbedrijven. Van eenmanszaken tot grote internationaal opererende bedrijven: het aanbod op dit bedrijventerrein is groot en divers.

Koffie

Covadis heeft haar plekje aan de Transportweg 12 wel gevonden. De extra verdieping die wij in gebruik genomen hebben, biedt bovendien voldoende mogelijkheid om door te kunnen blijven groeien. De verhuisdozen komen de komende jaren dus niet tevoorschijn. Ben je benieuwd naar de nieuwe kantoorruimte, onze dienstverlening of gewoon het gezicht achter Covadis? Loop gerust eens bij ons binnen voor een kop koffie. Ook als je geen buur bent.