Covadis is Microsoft Silver Partner

Datum: dinsdag 18 juli 2017

ms-silver-certified-partner

De ontwikkelteams van Covadis maken veel gebruik van Microsoft technologie. Deze technologie wordt gebruikt voor het opzetten en ontwikkelen van onze maatwerk software. Inmiddels heeft Covadis hierover veel kennis in huis en mogen we onszelf ‘Microsoft Silver Certified partner’ noemen.

De voordelen

Met het behalen van deze status laat Covadis zien uitgebreide kennis en expertise van Microsoft technieken in huis te hebben. Dit houdt in dat er door Microsoft gecertificeerde professionele software ontwikkelaars werkzaam zijn bij Covadis. Zij beschikken over diepgaande kennis van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Naast deze diepgaande kennis, zijn ook uitmuntende klantreferenties een voorwaarde om Microsoft Silver Partner te worden. Opdrachtgevers van Covadis zijn erg te spreken over onze applicaties. Uit de referenties is gebleken dat wij naar volle tevredenheid meedenken over technische oplossingen en deze efficiënt kunnen ontwikkelen en onderhouden.

Eén van de voordelen van dit partnerschap met Microsoft is dat wij vroegtijdig toegang krijgen tot nieuwe updates en/of releases van Microsoft producten en licenties. Voordat deze officieel op de markt worden gebracht, krijgen wij de mogelijkheid om te werken met de nieuwste tools van Microsoft. Een ander voordeel is dat we gebruik kunnen maken van de gespecialiseerde technische ondersteuning  en diensten van Microsoft. Hier profiteren ook onze opdrachtgevers van.

MCSD Certificering

Deze maand heeft één van onze ontwikkelaars zijn tweede certificaat behaald. Dit certificaat maakt deel uit van een certificeringstraject dat bestaat uit drie modules. Met het succesvol afronden van de tweede module heeft hij laten zien te kunnen werken met de nieuwste Microsoft backend technieken. In de derde en laatste module zal er dieper in gegaan worden op het Azure platform en Microsoft Web Services.

Microsoft Gold Partner

Na het behalen van dit certificaat is het Microsoft Gold partnerschap weer een stapje dichterbij. Wij verwachten onszelf dit jaar nog Microsoft Gold Partner te mogen noemen. Op deze manier blijven we op de hoogte van de allernieuwste technieken en krijgen we toegang tot nog meer Microsoft tools. Een status waar de opdrachtgevers van Covadis wederom de vruchten van kunnen plukken.