Covadis sportploeg zoekt naam

Datum: donderdag 16 februari 2017

win1jpg

Covadis Sportploeg

Het sportvirus van Covadis verspreidt zich in een razend tempo. Het heeft zelfs ons kantoor verlaten en slaat nu ook over op de (sport)vrienden van Covadis. Goede reden dus om het professioneel aan te gaan pakken en wel met een echte Covadis sportploeg. Jong of oud, man of vrouw, nerd of geen nerd, 50 of 150 kilo: iedereen die het leuk vindt om te sporten, kan gratis en geheel vrijblijvend lid worden van deze sportploeg.

Win een Covadis Sportpakket

Maar ‘Covadis sportploeg’… dat klinkt nog niet echt spannend. Daarom hebben we jouw hulp nodig! Voor deze sportploeg zijn we op zoek naar een originele, pakkende, sportieve Covadis-naam. Denk bijvoorbeeld aan ‘CoRunDis’, of ‘Software op Maatletiekvereniging’. Degene die de winnende naam inzendt, wordt beloond met een sportief pakket dat bestaat uit:

  • Een Covadis sporttas
  • Een Covadis handdoek
  • Een Covadis bidon

Leuk! Hoe doe ik mee?

Heb jij dé naam voor deze sportploeg bedacht? Laat het ons snel weten! Dit kan op drie manieren:

  • Via Facebook: door op het bericht te reageren of met een privébericht
  • Via de mail: stuur jouw briljante ideeën naar info@covadis.nl
  • Oldschool via de post: Transportweg 12, 7007 CN Doetinchem

En dan?

De lijnen sluiten op 24 februari. Een onafhankelijke en objectieve jury zal zich buigen over alle inzendingen. Op 1 maart word je uit je lijden verlost en maken we de winnende naam bekend op onze website en Facebookpagina. Blijf onze website en Facebook volgen om op de hoogte te blijven van deze sportploeg. Alvast aanmelden kan natuurlijk ook! Stuur dan een e-mail met je contactgegevens naar info@covadis.nl.