Covadis verwelkomt Aafke & Johan

Datum: maandag 8 januari 2018

gfsdgfspng

Nieuwe versterking

Vanaf december heeft Covadis zich versterkt met Aafke en Johan. Zij gaan zich onder andere bezighouden met het organiseren van kennissessies, hackatons, LAN-party’s en het ondersteunen van het innovatielab.

Kennissessie

Kennissessies zijn bijeenkomsten waarbij technische onderwerpen centraal staan. Een kennissessie kan bijvoorbeeld gaan over:

  • Een nieuw techniek
  • Een uitgevoerd project/Een uit te voeren project
  • Werkwijze

Een kennissessie kan een interne sessie zijn (voor eigen medewerkers), maar dit kan ook een externe sessie zijn, waarbij ook techneuten van andere bedrijven welkom zijn. In het nieuwe jaar staat een grote externe kennissessie gepland! Tijdens deze kennissessie worden verschillende thema’s door verschillende sprekers behandeld en dit allemaal onder het genot van een hapje en een drankje. Houd onze website en facebookpagina goed in de gaten voor meer informatie. Nu al nieuwsgierig? Stuur dan een mailtje naar info@covadis.nl.

Wie is Johan?

Johan, of voluit Johannes, is geboren in Ede maar woont inmiddels al een tijdje met zijn vriendin in Nijmegen. Hij heeft jaren ervaring met het organiseren van evenementen en daarom kijken wij erg uit naar onder andere de volgende LAN-party. Johan is net zoals zijn collega’s een gamer. Hij geeft echter wel de voorkeur aan de Xbox. Hij speelt graag spellen als FIFA en Assassin’s Creed.

Een nieuw Govadiaan

Johan twijfelde geen moment om lid te worden van Sportclub Govadis en zijn vriendin werd ook meteen ingeschreven. Regelmatig rent Johan een rondje door Nijmegen (dat zegt hij tenminste) en elke morgen fietst hij van het station naar zijn werkplek. Het lijkt er dus op dat we ook hem kunnen toevoegen aan ons triatlonteam.

Vrouwelijke versterking

Covadis heeft onlangs ook weer vrouwelijke versterking gekregen. Met de komst van Aafke zijn er nu maar liefst twee vrouwen werkzaam bij Covadis. Aafke is afkomstig uit Etten (het kleinste dorpje van Nederland), waar meer schapen leven dan inwoners. Ook Aafke is een gamer, zo speelt zij af en toe League of Legends en Payday 2, maar is zij toch beter in het spelen van bordspellen zoals Carcassonne.

Internationale keuken

Of we haar kunnen toevoegen aan Sportclub Govadis is nog even de vraag. In haar vrije tijd houdt ze zich liever bezig met koken. Door haar Mexicaanse vriend, hij draagt natuurlijk altijd een sombrero en drinkt veel tequila, weet ze nu ook veel van de Mexicaanse keuken. Wij hopen dan ook dat ze snel een keer trakteert op heerlijke taco’s!

Blijf ons volgen

Op de hoogte blijven van onze werkzaamheden, projecten en kennissessies? Houd dan onze website,
Facebookpagina, Linkedin en Twitter goed in de gaten.

Wij wensen zowel Aafke als Johan veel succes en heel veel plezier binnen ons team!