• Home
  • Nieuws
  • Covadis verwelkomt analist en projectmanager Nikola

Covadis verwelkomt analist en projectmanager Nikola

Datum: maandag 12 februari 2018

zwedenjpg

Op 1 februari hebben wij Nikola mogen verwelkomen bij Covadis. Zij gaat aan de slag als analist en projectmanager. Nikola wordt een belangrijke schakel tussen opdrachtgever en ontwikkelteam, waarbij zij de leiding heeft over een van onze scrumteams.   

Waardevolle versterking

Nikola loopt al 15 jaar mee in de softwarebranche. In haar carrière heeft ze veel verschillende functies vervuld, waaronder die van appliciatiebeheerder, projectmanager en tester. We kunnen gerust spreken van een Nikolading aan ervaring. Daarnaast legt zij gemakkelijk de vertaalslag tussen de wensen van de opdrachtgever en de wijze waarop het ontwikkelteam dit kan gaan realiseren. Hierdoor verloopt het gehele ontwerp- en ontwikkelproces soepel en effectief.

Scrum

Binnen Covadis werken wij met ontwikkelteams die een vorm van scrum hanteren. Scrum is een flexibele manier om software te ontwikkelen. Er wordt gewerkt in multidisciplinaire teams die in korte periodes, werkende software opleveren.

Door deze manier van werken kan er makkelijk worden gestuurd binnen onze uiteenlopende projecten. De ervaring die Nikola meebrengt op het gebied van scrum is dan ook een welkome aanvulling op onze bestaande werkwijze.

Zweden & Bootcamp

Onze kersverse aanwinst heeft haar huis staan in Huissen. Nikola is geen gamer en daarmee een uitzondering binnen Covadis. Wel is zij een fanatieke bootcamper en wellicht maakt ze binnenkort ook nog de overstap naar Govadis, het sportteam van Covadis.

Verder is Nikola, naast gek van software, verzot op Zweden. Het schijnt dat ze iedere nacht slaapt in een DUNVIK en daarna ontbijt met knäckebröd aan een MÖRBYLÅNGA. Wij weten zelf ook niet helemaal wat dat zijn, maar als Zwedofiel kun je blijkbaar niet zonder.

Vacatures

Wil je net als Nikola ook aan de slag bij Covadis of ken je iemand die hier goed zou passen? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina. We zijn momenteel op zoek naar: ontwikkelaars, analisten, testers, een projectmanager en een corporate recruiter.