Covadis wenst je prettige feestdagen

Datum: vrijdag 23 december 2016

merry-christmas-covadis

Terugblik 2016

Het einde van het jaar 2016 is in zicht. Een mooie gelegenheid om even terug te blikken én vooruit te kijken. Het was een jaar waarin Covadis weer aan bijzondere projecten heeft gewerkt voor mooie opdrachtgevers. We merken dat de door ons geleverde software en werkwijze gewaardeerd worden. Daar zijn we erg blij om.

Het jaar 2016 stond voor Covadis in het teken van beweging. Om aan de doorlopende vraag van onze opdrachtgevers te kunnen voldoen, hebben we een gestage groei ingezet. Naast ontwikkelaars hebben we ook specialisten op het gebied van testen en technisch & functioneel ontwerp aan ons team toe kunnen voegen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van onze software nog verder verbeteren. Ook is ons logo in een nieuw, modern jasje gestoken. In dit nieuwe logo komt het “Quo Vadis” (waar gaan we naartoe) weer tot uiting. Niet meer in de vorm van de wijzer van een kompas, maar in een mooie pijl. Maar waar gaat Covadis in 2017 naartoe?

Plannen 2017

Volgend jaar blijven we doen waar we goed in zijn: het leveren van technische kennis en capaciteit op het gebied van maatwerk software. Er staan al een aantal uitdagende projecten op de planning. We kijken er naar uit om het leven van onze opdrachtgevers en collega’s weer een beetje leuker te maken. Bij de start van het nieuwe jaar zullen wij dit doen met een team van tien ontwikkelaars, drie architecten/analisten en één tester. Deze technische club wordt bijgestaan door drie ondersteuners. In 2017 willen we onze groei langzaam voort blijven zetten. Met deze groei, groeit ook ons onderkomen. Vanaf januari nemen wij een extra verdieping van ons pand aan de Transportweg 12 te Doetinchem in gebruik.

In 2017 zal het Innovatielab van Covadis van start gaan. Het Innovatielab bestaat deels uit ontwikkelaars van Covadis en voor een deel uit studenten. Dit lab biedt opdrachtgevers van Covadis de mogelijkheid om innovatieve projecten uit te laten voeren, waarbij gebruik gemaakt wordt van de nieuwste technieken.

Bij Covadis houden we wel van een feestje. Ons 12,5 jarig jubileum, halverwege 2017, laten we dan ook niet zomaar voorbij gaan. Dit ga jij ook merken. De voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang, dus blijf ons volgen. Doe je dat nog niet? Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en houd deze website in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste Covadis-nieuws. Hier vind je tevens een creatieve versie van deze brief.

Namens ons hele team: prettige feestdagen en de beste wensen voor 2017.