Covadis op zoek naar Agile Tester

Datum: vrijdag 26 januari 2018

testbeeldpng

Ben jij of ken jij een echte (test)baas?

Covadis is op zoek naar een echte testbaas! Onze Agile Tester heeft een belangrijke rol binnen de ontwikkelteams. Daarnaast bezit hij een scherp oog voor detail en expertise op het gebied van testen en testtools. Hij schrijft de nieuwste testscripts en resultaten van tests gerapporteerd hij aan het ontwikkelteam. De gehele vacature vind je hier op onze vacature pagina.

Nog meer vacatures..

Covadis is niet alleen op zoek naar een testbaas. Naast een tester zijn wij ook op zoek naar ontwikkelaars die graag bezig zijn het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (web)applicaties. De Chef(in) Groei die wij zoeken gaat ons hierbij helpen. Deze toekomstige Corporate Recruiter zorgt ervoor dat wij in contact komen met onze nieuwe medewerkers.

Uiteenlopende projecten

Covadis houdt zich bezig met zeer uiteenlopende projecten voor diverse opdrachtgevers. Hieronder enkele voorbeelden van projecten waaraan onze ontwikkelteams momenteel werken.

  • Voor NieuweStroom wordt een facturatiemodule ontwikkeld waarmee variabele energieprijzen gehanteerd worden. Lees hier een interview met Remko ten Barge, algemeen directeur van NieuweStroom, over deze werkwijze.
  • Voor B|A|S Research & Technology, een betontechnologisch ingenieursbureau, wordt een online klantportaal ontwikkeld waarmee onderzoeks- en meetresultaten ontsloten worden.
  • Met het systeem van ConnectedGreen wordt de status van parken en tuinen bepaald door sensordata, botanische gegevens en weerdata met elkaar te combineren. Lees hier meer over dit IoT-project.

Durf te vragen

Ben jij of ken jij iemand die in dit plaatje past? Stuur dan een email of cv met motivatie naar Addick Hutzezon (a.hutzezon@covadis.nl). Je kunt ons ook bereiken op 026-3616600.