Covadis breidt uit met frontend ontwikkelaar

Datum: maandag 14 augustus 2017

gé

Vreemd eentje

We hebben een vreemd eentje in de bijt bij Covadis. We hebben namelijk de frontend ontwikkelaar Gé aan ons team toe mogen voegen. Hiermee is hij de eerste en de enige in zijn soort. Daar tegenover staan namelijk een heleboel backend ontwikkelaars. Deze backend ontwikkelaars zijn overigens heel erg blij met zijn komst, want nu hoeven zij zelf geen frontend werk meer te doen.

User Interfaces

Gelukkig hebben we hier nu een specialist voor in huis. Gé gaat zich bezighouden met het ontwerpen van User Interfaces voor onze applicaties, waarmee de gebruiksvriendelijkheid en het gebruikersgemak verder vergroot worden. Gé heeft veel kennis van en jarenlange ervaring met Photoshop, Illustrator, HTML5, CSS, Javascript en PHP.

Goddelijk lichaam

Gé woont in Winterswijk. Ook daarmee is hij de enige in zijn soort. Wat hij wél gemeenschappelijk heeft met zijn teamgenoten, is dat hij ook een gamer is. “Overwatch”, “League of Legends” en “Rocket League” behoren tot zijn favoriete games. We hebben Gé nog niet over kunnen halen om zich aan te sluiten bij Govadis – sportclub van Covadis. Wil je wel eens zijn goddelijke lichaam bewonderen? Gé sluit zich hoogstwaarschijnlijk aan bij de zwemploeg dat iedere woensdagochtend in het zwembad te vinden is. Welkom Gé en veel plezier bij Covadis.