Govadianen trotseren winter

Datum: woensdag 24 januari 2018

winterjpg

Sportclub Govadis

Ook in de wintermaanden zijn Govadianen actief! Nog niet bekend met Govadianen? Dat zijn de sportieve leden van Govadis, de sportclub van Covadis. Inmiddels bestaat Govadis uit 200 leden en doen onze leden onder andere mee aan hardloopwedstrijden (waaronder marathons) en triatlons. Ook deze winter bestaat er de kans dat je ons ergens voorbij ziet rennen. Er worden veel wedstrijden georganiseerd waaraan Govadianen meedoen, zo zie je ons binnenkort bijvoorbeeld tijdens de Midwinter Marathon in Apeldoorn.

Dijkencross Pannerden

Eind 2017 en begin 2018 heeft de Dijkencross in Pannerden plaatsgevonden. Een hardloopwedstrijd verspreid over 4 weekenden waarbij men een afstand van 5 of 10km kon afleggen over de dijken van Pannerden. Op de 10km zijn er zelfs twee Govadianen in het algemeen klassement in de top 20 geëindigd. Benieuwd naar de uitslagen? Klik hier voor het algemeen klassement.

Winterbosloop Beek

Met maar liefst 200 deelnemers is afgelopen week de eerste ronde van de Winterbosloop in Beek gelopen. Drie zondagen achter elkaar worden er afstanden van 5 en 10km gelopen over een heuvelachtig parcours door de omgeving van Montferland. Wees niet getreurd indien je de eerste Winterbosloop hebt gemist, je kunt je nog steeds opgeven voor de twee volgende wedstrijden. Er kan zelfs nog kans gemaakt worden op een plek in het algemeen klassement, want de twee beste tijden tellen mee voor het eindklassement. Klik hier voor meer informatie over deelname aan de Winterbosloop in Beek.

Midwinter Marathon Apeldoorn

Inmiddels zijn veel Govadianen al druk aan het trainen voor de 45ste editie van de Midwinter Marathon in Apeldoorn, die plaatsvindt op zondag 4 februari. Dit is een groots evenement waarbij we met een groot Govadis-team aan de start zullen verschijnen. De Govadianen lopen daar 8, 16 of 25km over het parcours door de heuvelachtige en beboste omgeving van Apeldoorn. Voor meer informatie over het oudste hardloopevenement van Nederland klik hier.

Govadis op de fiets

Is hardlopen niet je ding? Dan kun je met team Govadis ook meedoen aan fiets-tourtochten. In het voorjaar staan de eerste fiets-tourtochten gepland. Houd onze agenda op de website en onze Govadis Facebookpagina goed in de gaten voor meer informatie over deelname aan verschillende sportwedstrijden!

Nog geen lid?

Wil je de gezelligheid en het plezier van Sportclub Govadis niet missen? Word dan snel lid, stuur een mail naar onze aanvoerder Dries Vink via Govadis@covadis.nl