• Home
  • Nieuws
  • Govadis levert topprestatie tijdens de 21ste editie van Montferland Run! (1)

Govadis levert topprestatie tijdens de 21ste editie van Montferland Run!

Datum: donderdag 7 december 2017

img_3063jpg

Montferland Run

Op zondag 3 december was het voor team Govadis, de sportclub van Covadis, weer tijd voor de jaarlijkse Montferland Run. 32 Govadianen verschenen ondanks de extreme kou en regen aan de start om een mooie tocht te maken door het prachtige landschap van Montferland. Alle deelnemers hebben een prachtig resultaat neergezet.

Geweldige prestatie

De uitslag doet vermoeden dat de Kenianen de wedstrijd domineerden. Echter wordt vergeten dat team Govadis het de Kenianen knap lastig heeft gemaakt! Op een haar na grepen enkele toppers van Govadis naast de eerste prijs en daarmee de eeuwige roem. Desondanks is onze aanvoerder Dries Vink super trots op zijn Govadianen en hebben zij een mooie medaille in ontvangst mogen nemen.

Sportclub Govadis

Het zag niet alleen grijs van het slechte weer maar ook grijs van alle Covadis shirts. Namens Covadis hebben 32 Govadianen afkomstig uit het hele land deelgenomen, 16 deelnemers hebben de 7,5 km gelopen en 16 deelnemers de 15 km. Met veel trots kunnen we zeggen dat maar liefst vier deelnemers de befaamde priemprijs hebben gewonnen, omdat zij op een priemgetal in het algemeen klassement zijn geëindigd!

Kerstkilo's

Namens Covadis willen wij al onze supporters hartelijk bedanken, door jullie is er nog beter gepresteerd! Wij hopen jullie dan ook bij de komende evenementen weer langs de kant te zien staan. Voor de Govadianen onder ons; let op die kerstkilo's, want Dries ziet jullie graag weer aan de start verschijnen bij onder andere de Dijkencross Pannerden en de Midwinter Marathon in Apeldoorn. 

Blijf ons volgen

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom wedstrijden en activiteiten van Govadis? Houd dan ook Govadis Facebook in de gaten.