Govadis traint voor Posbankloop

Datum: vrijdag 8 september 2017

posbankloop

Posbankloop

Op zondag 24 september vindt de jaarlijkse Posbankloop weer plaats. Na het succes van vorig jaar kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Over twee weken verschijnen twee teams van Govadis – sportclub van Covadis aan de start van deze uitdagende wedstrijd. Ook een aantal medewerkers van Covadis hebben zich aangemeld. Zo laten we maar weer eens zien dat softwareontwikkelaars best wel sportief kunnen zijn!

Prachtig en uitdagend parcours

De Posbankloop is een jaarlijks terugkerend evenement met één van de mooiste en zwaarste hardloopparcoursen van Nederland. Ieder jaar doen zo’n 3000 atleten mee aan deze hardloopwedstrijd. Met zijn bergen en heuvels kent het parcours vele hoogtemeters, met als kers op de taart: de muur van Aalbers. Dit is een 500 meter lange klim op de Emmapiramide met een apart sprintklassement.

Team 039 Govadis

Zo’n twintig enthousiaste Govadianen hebben zich aangemeld voor het 5,5 kilometer-team, of het 15 kilometer-team. De teams verzamelen bij hotel de Roskam, waar de spieren vast opgewarmd worden. Daarna vertrekken zij met bussen naar de start aan de Rozendaalselaan in Velp. Na de wedstrijd kunnen de koolhydraten weer aangevuld worden tijdens de pastaparty in het hotel.

Posbankloop team Govadis

Scouts

Scouts van Dries Vink hebben de topatleten van sportclub Govadis de afgelopen tijd nauwlettend in de gaten gehouden. Hun inzet en talent is daarbij niet onopgemerkt voorbij gegaan. Er zijn al heel wat kilometers, viaducten en heuveltjes getraind om niet alleen lachend over de finish te komen, maar ook om een serieuze gooi naar de winst in het teamklassement te doen.

Trouwe supporters

Ook dit keer kan sportclub Govadis rekenen op de steun van haar trouwe supporters. Wil jij ons ook aanmoedigen of zien hoe we het er van af brengen? We zien je graag op 24 september. Beide teams starten en finishen aan de Rozendaalselaan in Velp. Wil je liever zelf een keer aan een wedstrijd met team Govadis meedoen? Meld je dan aan bij sportclub Govadis.