Govadis - Sportclub van Covadis

Datum: woensdag 24 mei 2017

sportclub-govadis-dries-vink

Regelmatig is het sportteam van Covadis te vinden bij een wedstrijd in de regio. Steeds meer collega’s, familie, vrienden, opdrachtgevers, leveranciers, buren en andere relaties zijn ons gaan volgen en willen zich aansluiten bij deze sportieve club. Hoog tijd om het professioneel aan te pakken met een eigen sportclub: Govadis. Govadis is een sportclub voor mensen met humor die van hardlopen houden. Met deze sportclub wordt het nóg leuker om in beweging te komen en in beweging te blijven.

Aanvoerder

Een sportclub kan natuurlijk niet zonder een fanatieke, enthousiaste aanvoerder. Daarom hebben we een wel heel bijzonder iemand bij Covadis mogen verwelkomen: Dries Vink. Van jongs af aan heeft Dries altijd al fanatiek veel verschillende sporten beoefend, maar hardlopen is zijn favoriet. Vroeger, in zijn beste jaren, liep hij de tien kilometer in veertig minuutjes en heeft hij al menig marathon uitgelopen. Maar vrees niet, als je hem spreekt, zal hij dit zeker niet onder stoelen of banken steken. Laat hem ook maar in de waan dat hij ooit nog op dit niveau terug zal komen. Hoewel hardlopen zijn passie is, denkt hij ook steengoed te zijn in andere sporten. Een uitdaging gaat hij zeker niet uit de weg, dus kom maar op!

Levensgenieter

Dries is een echte levensgenieter. Hij houdt van goed eten en daar hoort dan ook wel een lekker wijntje of biertje bij. Om zijn goddelijke lichaam te behouden, heeft hij een goede balans gevonden met sporten. Dit doet hij al lang niet meer zo fanatiek als vroeger. Het gaat hem nu vooral om de gezelligheid. Hij vindt het dan ook helemaal geweldig als hij anderen kan aanmoedigen, inspireren en motiveren.

Word ook lid!

Sporters van ieder niveau zijn welkom bij Govadis. Dries zal leden op de hoogte houden van wedstrijden waar Govadis aan mee doet. Daarnaast zal hij zelf ook activiteiten organiseren voor de leden van Govadis. Als je sport met Dries, krijg je regelmatig leuke goodies en kaartjes met zijn goddelijke lichaam opgestuurd. Wie wil dat nou niet?! Meld je dus snel aan!

Meer informatie over Govadis en de aankomende activiteiten zijn te vinden op de Facebookpagina van Govadis. Govadis heeft ook een eigen Strava-groep voor alle leden van Govadis. Raak gemotiveerd door de activiteiten van clubgenoten en daag elkaar uit! Ook kan Dries jou kudos geven voor je puike prestaties. Vergeet deze dus niet op Strava te zetten!