Helpende Hans versterkt team Covadis

Datum: vrijdag 21 juli 2017

helpende-hand

Helpende Hans

Sinds deze week is het team van Covadis een helpende Hans rijker. Hans komt als C# ontwikkelaar onze scrumteams versterken. Zowel tijdens als na zijn opleiding Informatica heeft hij diverse projecten op zijn naam mogen zetten. Deze kennis en ervaring gaat hij nu inzetten voor de opdrachtgevers van Covadis.

Gamer

Hans is, zoals we van een echte ontwikkelaar mogen verwachten, een gamer. Dries Vink van Sportclub Govadis heeft wel een poging gedaan, maar maakte geen schijn van kans om Hans aan boord van de sportclub te krijgen. Voor de nodige beweging hebben we hem dus een werkplek op de bovenste verdieping van ons kantoor gegeven. De Covadis LAN-party is iets wat wél goed bij Hans past. Games waar je hem beter niet mee uit kunt dagen zijn onder andere ‘Civilization’, ‘Starcraft’, ‘Europa Universalis IV’ en ‘Diablo’.

Grietje

Hans is één van de gelukkigen die van zijn hobby ook zijn werk heeft gemaakt. Er is (nog) geen grietje in beeld, dus hij kan zich ook in zijn vrije tijd volop bezighouden met computers en programmeren. Welkom Hans en veel plezier bij Covadis.