Midwintermarathon Apeldoorn

Datum: woensdag 8 februari 2017

midwinter-marathon-apeldoorn

Ruim zes maanden geleden kwam een grote groep hardlopers van Covadis voor het eerst in actie tijdens de Posbankloop in Velp. Daar sleepten zij gezamenlijk de tweede plaats in de wacht. Dit smaakte naar meer en nu zijn ze niet meer te stoppen. Elke week worden er heel wat kilometers getraind en steeds meer wedstrijden komen op de agenda.

Acht van Apeldoorn

Zo waren zij voor de Midwintermarathon in Apeldoorn te vinden. Dit grote evenement kent vier verschillende afstanden. Het Covadis team verscheen aan de start van de Acht van Apeldoorn. Om 15.00 klonk het startsignaal aan de Loolaan. Onder ideale weersomstandigheden werd in rap tempo de heuvel met zo’n 70 hoogtemeters overwonnen. Daarna volgde een lange afdaling terug naar de Loolaan waar de hardlopers werden onthaald door duizenden supporters.

Kruisberg Trailrun

Ook nu zijn er weer fantastische tijden neergezet en moest menig persoonlijk record er aan geloven. We blijven trainen en nieuwe hardloopevenementen toevoegen aan onze agenda. De volgende op ons programma is de Trailrun door de Kruisbergse bossen op 26 maart. Daar wordt een afstand van vijf of tien kilometer afgelegd voor het goede doel. Lijkt het je leuk om een keer (met ons) mee te doen? Neem dan contact met ons op. Het enige dat je hiervoor nodig hebt, is een paar hardloopschoenen en een flinke dosis motivatie.