• Home
  • Nieuws
  • Neville versterkt ontwikkelaarsteam Covadis

Neville versterkt ontwikkelaarsteam Covadis

Datum: woensdag 10 mei 2017

fruitmand

Het ontwikkelaarsteam van Covadis blijft zich uitbreiden. Dit keer met de komst van Neville. Hij brengt niet één, maar twee primeurs naar Covadis. Neville is namelijk de eerste ontwikkelaar bij Covadis die meer dan 20 stukken fruit per week eet. Daarnaast is hij ook de eerste ontwikkelaar die op zijn tijd een glaasje wijn drinkt.

Informatica

Programmeerskills zitten bij Neville duidelijk in de familie. Nadat zijn broer ervoor koos software ontwikkelaar te worden, wilde Neville niets liever dan in de voetsporen van zijn broer treden. Inmiddels heeft hij al bij meerdere bedrijven werkervaring op kunnen doen en zal hij zijn programmeerskills nóg verder ontwikkelen bij Covadis.

Échte ontwikkelaar

Neville is, zoals het een echte ontwikkelaar betaamt, ook een gamer. Civilization, Bloodborne en Starcraft zijn populair bij hem. Ook kijkt hij graag series in zijn vrije tijd. Breaking Bad, Game of Thrones en Better Call Saul behoren tot zijn favorieten. Aan gespreksstof dus geen gebrek tijdens onze dagelijkse gezamenlijke lunch. Neville fietst en wandelt graag, maar door blessureleed moet Govadis het nog even zonder hem doen. Welkom bij Covadis Neville en veel werkplezier!