Nieuw gezicht bij Covadis

Datum: dinsdag 13 juni 2017

logo-covadis

Het ontwikkelteam van Covadis is weer een knappe kop rijker. Hoewel zijn naam anders doet vermoeden, spreekt Frans geen Frans. Wel heeft hij een opleiding softwareontwikkeling afgerond en als ontwikkelaar al een paar jaar werkervaring opgedaan. Uiteraard is Frans ook een gamer. ‘Settlers 4’, ‘Heroes of the Storm’ en ‘Player Unknown’s Battleground’ behoren tot zijn favorieten.

Bijzondere ontwikkelaar

Wat Frans een bijzondere ontwikkelaar maakt, is dat hij zowel een gamer als een sporter is. Samen met zijn vriendin loopt hij regelmatig hard. Govadis – sportclub van Covadis is dus weer twee nieuwe leden rijker. Frans is ook erg geïnteresseerd in hardware en sleutelt in zijn vrije tijd graag aan computers en overige elektronica.

Pannerden vs. Aerdt

Frans komt uit Pannerden. Inwoners uit Pannerden en inwoners uit Aerdt zijn als water en vuur. Na twee weken op de begane grond bij Mark heeft hij dan ook zijn spullen gepakt en een werkplek op de bovenste verdieping geclaimd. Inmiddels kunnen we dus vol vertrouwen zeggen: Welkom Frans en veel plezier in ons team.