• Home
  • Nieuws
  • Covadis aanwezig op Software Design & Development Conference in Londen

Covadis naar SDD Conference

Datum: woensdag 18 april 2018

londonjpg

In Londen vindt van 14 tot en met 18 mei de 'Software Design & Development Conference' plaats. Een aantal software-architecten/lead-developers van Covadis zijn bij deze conferentie aanwezig om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken op het gebied van softwareontwikkeling.

Programma

In het Barbican Centre vinden tijdens dit vijf dagen durende evenement ruim 100 presentaties en workshops plaats. Op het programma staan onderwerpen als:

 - C#8.

 - Microservices architecture.

 - ASP.NET Core.

 - Machine learning.

 - Design patterns.

 - Angular.

 - Incremental architecture.

 - Test-driven development.

 - Azure.

 - Continuous delivery.

 - Mobile programming.

 - Dependency injection.

 - Domain-driven design.

De sprekers die tijdens deze jaarlijks terugkerende conferentie de presentaties en workshops verzorgen zijn specialisten van over de hele wereld met jarenlange ervaring binnen hun vakgebied.

Kennisdeling

Tijdens en na het bezoek aan de Engelse hoofdstad zullen we je middels onze website uitgebreid informeren over de opgedane kennis tijdens deze conferentie. Vervolgens delen de deelnemers via een reeks van verschillende kennissessies deze kennis met de collega’s van Covadis. Op deze manier kunnen de nieuwste technieken door alle ontwikkelaars, software-architecten, analisten en testers toegepast worden bij de ontwikkeling van onze maatwerk software.

Vacatures


Wil jij volgend jaar door Covadis afgevaardigd worden naar dit evenement of naar een conferentie ergens anders in de wereld? Kijk op onze vacature-pagina of er voor jou iets interessants tussen staat.

Blijf ons volgen

Op de hoogte blijven van onze werkzaamheden, projecten en ontwikkelingen? Houd dan onze websiteFacebookpaginaLinkedinTwitter en Instagram goed in de gaten.