• Home
  • Nieuws
  • Wil jij stagelopen bij het leukste softwarehuis van Gelderland?

Wil jij stagelopen bij het leukste softwarehuis van Gelderland?

Datum: woensdag 25 april 2018

nieuwestagiairesjpg

Vanaf september komen er stageplekken vrij bij Covadis. Daarom zijn we opzoek naar jonge talentvolle techneuten die in september willen starten aan een afstudeer- of meewerkstage. Momenteel lopen er een aantal talentvolle ontwikkelaars stage op de R&D-afdeling van Covadis, die ook wel bekend staat als het Innovatielab.

Innovatielab

Het Innovatielab is een in 2017 opgezette speciale afdeling, die bedoeld is om de allernieuwste technieken binnen softwareontwikkeling te onderzoeken. Verder worden er binnen deze R&D-afdeling verschillende prototypes ontwikkeld.

Binnen het Innovatielab krijgen studenten en junior ontwikkelaars de kans om met nieuwe technieken te werken als Internet of Things, neurale netwerken en Blockchain. Ze worden hierin ondersteund en begeleid door analisten, architecten en/of senior ontwikkelaars van Covadis. Daarnaast stemmen we de projecten binnen het Innovatielab af op de kennis en interesses van de jonge ontwikkelaars en de behoefte en vragen van onze opdrachtgevers.

Een van de onze huidige stagiairs zei hier het volgende over:

‘Je wordt betrokken bij het gehele proces van een project. Daarnaast werk je dus mee als een volwaardig medewerker en bent niet zomaar een stagiair.‘

Kennisniveau en toekomst perspectief

Binnen Covadis streven we naar het hoogst haalbare kennisniveau. We willen graag vooroplopen qua technieken en oplossingen. Daarom is het Innovatielab erg belangrijk voor Covadis. Verder bieden we stagiairs na een succesvolle stage de mogelijkheid om binnen Covadis aan de slag te gaan.

Ook als medewerker raak je binnen Covadis nooit uitgeleerd. Naast kennisdeling tussen collega’s faciliteren wij ook de mogelijkheid tot het behalen van verschillende certificeringen, het volgen van opleidingen en zijn er diverse doorgroei mogelijkheden.

Wat biedt Covadis nog meer

Een uitdagende en leerzame stageplek is natuurlijk leuk, maar Covadis biedt nog wat extra’s. Zo staat jaarlijks de grootste gamebeurs van Europa, de Gamescom in Keulen, op het programma. Hier gaan wij met een grote club collega’s naar toe. Daarnaast organiseren we leerzame kennissessies met interessante sprekers, maar ook LAN-party’s, hackathons, vrijdagmiddagborrels op het dakterras en natuurlijk een legendarisch personeelsuitje. Verder hebben we dagelijks een gezamenlijke lunch waar de nieuwste games en internet gekkies worden besproken. Tot slot hebben we een tafeltennistafel waar menige vete wordt uitgevochten en voor de echte sportievelingen is er Govadis. Dit is de sportclub van Covadis.

Interesse?

Ben jij of ken je een de geschikte kandidaat die vanaf september plaats wil nemen in het Innovatielab van Covadis? Neem dan snel contact op met Addick Hutzezon.