Student applicatieontwikkeling versterkt team Covadis

Datum: dinsdag 3 oktober 2017

zwemmerpng

Programmeertalenten ontwikkelen

Met de start van het nieuwe schooljaar hebben we bij Covadis ook weer een stagiair mogen verwelkomen. Het komende half jaar zal Jos zijn programmeertalenten verder ontwikkelen. Door mee te lopen met onze scrumteams doet hij waardevolle werkervaring als softwareontwikkelaar op.

Jonge techneut

Jos is een echt techneut en is al op jonge leeftijd begonnen met programmeren. De keuze voor de opleiding applicatieontwikkeling was dan ook snel gemaakt. In zijn vrije tijd doet Jos programmeerervaring op met kleine projecten voor zichzelf. Dit is een mooie aanvulling op de kennis en vaardigheden die hij tijdens zijn opleiding opdoet.

Geslaagd voor zwemtest

In zijn eerste week is Jos gelijk uitgedaagd door onze zwemclub. Wat we toen nog niet wisten, is dat hij jarenlang wedstrijden heeft gezwommen. Hij is dan ook met vlag en wimpel geslaagd voor deze test. Op de vraag hoe we net zo snel kunnen worden als hij, had hij dan ook een duidelijk antwoord: “gewoon harder zwemmen”.

Deze geboren en getogen Doetinchemmer is uiteraard ook een gamer. Hij kan niet wachten tot de tweede editie van de Covadis LAN-party. “Civilization” en “Overwatch” behoren tot zijn favorieten, maar ook met “Battlefield” weet hij zich te vermaken.

Lijkt het jou ook leuk om stage te lopen bij Covadis? Neem dan een kijkje bij onze vacatures, want we hebben nog meer stageplekken beschikbaar.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Covadis? Blijf ons dan volgen. Dat kan via Facebook, Twitter en deze website. Binnenkort lanceren wij onze nieuwe website. Klik hier voor een sneak preview.